М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

М'ясний рулет – це відмінна ситна закуска. Ароматний і соковитий, він хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді. Такий рулет, з апетитними рум'яними бочками буде притягувати погляди гостей на святковому столі. Запевняю, що спробувавши його, вони будуть просити у вас рецепт його приготування.

 М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

Boom святкових рецептів x Інгредієнти

  • бекон скибочки 500 г
Для начинки:

  • сир скибочки 200 г
  • шинка скибочки 200 г
  • ріпчасту цибулю 2 шт.
  • часник зубчик 3 шт.
  • горіхи волоські 1/2 склянки
  • масло рослинне 3 ст.л.
  • гірчиця баварська 1 ч.л.

Для фаршу:

  • фарш м'ясний 900 г
  • яйце куряче 1 шт.
  • сухарі панірувальні 2 ст.л.
  • молоко 30 мл
  • часник сухий 1 ст.л.
  • сіль 1 ч.л..
  • перець чорний мелений 1 ч.л.
  • зелень 1 ст.л.
  • гірчиця баварська 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

Підготуйте всі необхідні інгредієнти для м'ясного рулету. Крок 2

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

До м'ясного фаршу додайте сіль, мелений чорний перець, сухий часник, суміш пряних трав, яйце, панірувальні сухарі і гірчицю. Влийте молоко і все добре перемішайте до однорідності. Крок 3

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

Волоські горіхи дрібно порубати і злегка підсмажте на сухій сковороді. Крок 4

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

Сковороду нагрійте, влийте рослинне масло і обсмажте цибулю нашатковану соломкою і подрібнений часник, до золотистого. Крок 5

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

В мисці змішайте обсмажену цибулю з часником, подрібнені волоські горіхи, гірчицю, додайте сіль і мелений чорний перець. Все перемішайте до однорідності. Крок 6

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

На харчову плівку у вигляді прямокутника, викладіть рівномірним шаром фарш товщиною приблизно 0,7 см. На шар фаршу викладіть скибочки сиру, (необхідно відступити з одного краю 2 см і не доходячи до іншого краю, приблизно 10 см). Зверху на сирний шар викладіть тонко нарізану шинку. Крок 7

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

На шар шинки викладіть цибульний – часникову начинку. Крок 8

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

Рулет скрутіть щільно, загорніть в харчову плівку і прокатати по столу, ущільнюючи його. Крок 9

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

На харчову плівку покладіть смужки бекону внахлест, у вигляді ялинки. Крок 10

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

На середину “ялинки” з бекону акуратно укладіть рулет (звільніть його від плівки) і загорніть в смужки бекону. Крок 11

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

На стіл розстеліть фольгу в три шари. Рулет акуратно перекладіть на фольгу, кіскою вгору. Загорніть нещільно в фольгу і поставте в розігріту до 180 190 * духовку на 50 хвилин. Крок 12

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

Хвилин за 10 -15 до готовності, дістаньте рулет з духовки, розгорніть фольгу і полийте соком. Рулет поставте назад в духовку для утворення рум'яної скоринки. Крок 13

М'ясний Рулет СВЯТКОВИЙ

Подавати рулет можна як в гарячому вигляді, так і в холодному, приготувавши його напередодні.

0/5 (0 Reviews)