М'ясний рулет – це відмінна ситна закуска. Ароматний і соковитий, він хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді. Такий рулет, з апетитними рум'яними бочками буде притягувати погляди гостей на святковому столі. Запевняю, що спробувавши його, вони будуть просити у вас рецепт його приготування.
Boom святкових рецептів x Інгредієнти
- бекон скибочки 500 г
- сир скибочки 200 г
- шинка скибочки 200 г
- ріпчасту цибулю 2 шт.
- часник зубчик 3 шт.
- горіхи волоські 1/2 склянки
- масло рослинне 3 ст.л.
- гірчиця баварська 1 ч.л.
Для фаршу:
- фарш м'ясний 900 г
- яйце куряче 1 шт.
- сухарі панірувальні 2 ст.л.
- молоко 30 мл
- часник сухий 1 ст.л.
- сіль 1 ч.л..
- перець чорний мелений 1 ч.л.
- зелень 1 ст.л.
- гірчиця баварська 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для м'ясного рулету. Крок 2
До м'ясного фаршу додайте сіль, мелений чорний перець, сухий часник, суміш пряних трав, яйце, панірувальні сухарі і гірчицю. Влийте молоко і все добре перемішайте до однорідності. Крок 3
Волоські горіхи дрібно порубати і злегка підсмажте на сухій сковороді. Крок 4
Сковороду нагрійте, влийте рослинне масло і обсмажте цибулю нашатковану соломкою і подрібнений часник, до золотистого. Крок 5
В мисці змішайте обсмажену цибулю з часником, подрібнені волоські горіхи, гірчицю, додайте сіль і мелений чорний перець. Все перемішайте до однорідності. Крок 6
На харчову плівку у вигляді прямокутника, викладіть рівномірним шаром фарш товщиною приблизно 0,7 см. На шар фаршу викладіть скибочки сиру, (необхідно відступити з одного краю 2 см і не доходячи до іншого краю, приблизно 10 см). Зверху на сирний шар викладіть тонко нарізану шинку. Крок 7
На шар шинки викладіть цибульний – часникову начинку. Крок 8
Рулет скрутіть щільно, загорніть в харчову плівку і прокатати по столу, ущільнюючи його. Крок 9
На харчову плівку покладіть смужки бекону внахлест, у вигляді ялинки. Крок 10
На середину “ялинки” з бекону акуратно укладіть рулет (звільніть його від плівки) і загорніть в смужки бекону. Крок 11
На стіл розстеліть фольгу в три шари. Рулет акуратно перекладіть на фольгу, кіскою вгору. Загорніть нещільно в фольгу і поставте в розігріту до 180 190 * духовку на 50 хвилин. Крок 12
Хвилин за 10 -15 до готовності, дістаньте рулет з духовки, розгорніть фольгу і полийте соком. Рулет поставте назад в духовку для утворення рум'яної скоринки. Крок 13
Подавати рулет можна як в гарячому вигляді, так і в холодному, приготувавши його напередодні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!