ЛОСОСЬ З КРЕМОМ З АВОКАДО І брокколі

запечені з брокколі лосося з кремом з авокадо можна приготувати для пізнього сніданку недільного ранку. Хоча ми від такого сніданку не відмовилися б і в будь-який інший день: було б тільки бажання порадувати і побалувати себе з ранку чимось виключно смачним і корисним.

 ЛОСОСЬ З КРЕМОМ З АВОКАДО І брокколі

Інгредієнти

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> авокадо – 100 г
  • сік лимона – 2 мл
  • лосось – 120 г
  • брокколі – 70 г
  • томат – 40 г
  • салат корн – 10 г
  • соус понзу – 10 мл
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> оливкова олія – ​​10 мл

  • сіль – 1 г
  • перець – 1 г
  • кешью – 10 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Половину авокадо розім'яти виделкою в крем з соком лимона. Крок 2 лосося і брокколі обсмажити на грилі або запекти в духовці протягом 20-25 хвилин. Крок 3 Томат нарізати скибочками і викласти кілька скибочок томата в глибоку тарілку разом з листям салату. Крок 4 Заправити томат і листя салату сумішшю соусу понзу і оливкового масла. Крок 5 Поруч викласти гірку размятого авокадо, обсмажених лосося і брокколі, посипати горіхами кешью. До речі

Рецепт надано Гленом Баллісом, бренд-шефом ресторану Avocado Queen.

0/5 (0 Reviews)