Пропоную простий невигадливий рецепт випічки з маком. Приготувати його може кожен, адже він з доступних продуктів. Мак для цього кексу використовується в природному сухому вигляді. Смак виходить багатшими. Випічка здобна, ніжна. Структура пориста, схожа на бісквіт, легко ламається, в ньому багато маку.
Кращі сімейні рецепти x Інгредієнти
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло вершкове кімнатної температури – 175 г.
- яйце – 4 шт
- мак – 100 г.
- борошно пшеничне 200 г.
- мед – 100 г.
- розпушувач для тіста – 1 ч.л.
- цукрова пудра для посипання.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Масло кімнатної температури збити з медом, додати яйця і знову збити. Додати мак, просіяне борошно з розпушувачем, акуратно перемішати. Викласти в змащену маслом форму для кексу. Крок 2
Випікати близько години при 180 градусах до сухої зубочистки. Готовий кекс остудити і посипати цукровою пудрою. Крок 3
Приємного чаювання!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!