Маковей розсипчастий кекс

Пропоную простий невигадливий рецепт випічки з маком. Приготувати його може кожен, адже він з доступних продуктів. Мак для цього кексу використовується в природному сухому вигляді. Смак виходить багатшими. Випічка здобна, ніжна. Структура пориста, схожа на бісквіт, легко ламається, в ньому багато маку.

маків розсипчастий кекс

маків розсипчастий кекс

Кращі сімейні рецепти x Інгредієнти

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло вершкове кімнатної температури – 175 г.
  • яйце – 4 шт
  • мак – 100 г.
  • борошно пшеничне 200 г.
  • мед – 100 г.
  • розпушувач для тіста – 1 ч.л.
  • цукрова пудра для посипання.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Масло кімнатної температури збити з медом, додати яйця і знову збити. Додати мак, просіяне борошно з розпушувачем, акуратно перемішати. Викласти в змащену маслом форму для кексу. Крок 2

маків розсипчастий кекс

Випікати близько години при 180 градусах до сухої зубочистки. Готовий кекс остудити і посипати цукровою пудрою. Крок 3

маків розсипчастий кекс

Приємного чаювання!

0/5 (0 Reviews)