Рулет З свинячої корейки СО ШПИНАТОМ І горіхами

За такою технологією & laquo; распластиванія & raquo; можна робити рулет з будь-якого шматка м'яса або птиці & ndash; як великого, так і маленького, наприклад, рулетики з філе курячої грудки. Але є шматки м'яса, які годяться на рулет спочатку & ndash; наприклад, свиняча пашина.

 Рулет З свинячої корейки СО ШПИНАТОМ І горіхами

Інгредієнти

  • 1 ціла свиняча корейка (філе) вагою приблизно 1,5 кг, з шаром жиру
  • 100 г кедрових горіхів
  • 400 г свіжого шпинату
  • 1 середній пучок петрушки
  • 4-6 гілочок чебрецю
  • 6-8 зубчиків часнику
  • 100 г вершкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Візьміть довгий тонкий і дуже гострий філейний ніж. Починаючи з пісного бічного краю корейки надріжте шматок м'яса по всій довжині приблизно в 1,5-2 см від нижнього краю. Продовжуйте різати як би по спіралі, весь час зберігаючи товщину шматка м'яса приблизно 1,5-2 см, щоб в результаті отримати єдиний великий пласт м'яса саме цієї товщини. Крок 2 Зніміть листочки чебрецю з гілочок, складіть в ступку разом з очищеними зубчиками часнику і приблизно 1 ч. Л. солі. Розтлумачте в пасту, поступово підкладаючи невеликі шматочки масла – максимум 1 ст. л. Що вийшла в ступці пастою промажте всю поверхню шматка м'яса з того боку, де немає жиру. Поперчіть. Крок 3 Подрібніть петрушку.Растопіте масло у великій сковороді, покладіть шпинат і петрушку і готуйте сильному вогні під кришкою 2 хв. Відкрийте кришку, випарити рідину. Викладіть шпинат з петрушкою на м'ясо. Крок 4 В тій же сковороді обсмажте кедрові горіхи, 1-2 хв., І посипте м'ясо. Трохи посоліть і поперчіть начинку. Крок 5 Поверніть м'ясо в щільний рулет і розташуйте так, щоб шар жиру виявився точно по центру зверху. Тонким ножем легко надсекіте цей жир хрест-навхрест не надто часто. Перев'яжіть рулет кулінарним шпагатом. Крок 6 Розігрійте духовку до 160 ° С. Покладіть рулет в застелену пергаментом форму, запікайте в центрі духовки приблизно 1 год 10 хв., До внутрішньої температури 70 ° С. Дайте м'яса «відпочити» на блюді під листом фольги, потім подавайте, нарізавши скибками.

0/5 (0 Reviews)