Мариновані ЯЙЦЯ

Смачна закуска порадує і здивує своєю незвичністю та оригінальністю смаку.

МАРИНОВАНІ яЙЦЯ

Смачні страви з яєць x Інгредієнти

  • яйця перепелині 20 шт.
  • оцет столовий 9% 3 ст. л.
  • олія оливкова 1 ст.
  • цукор 1 ч. л.
  • суміш перців (горошком) 7 шт.
  • гвоздика 7 шт.
  • зерна коріандру 1 щіпка
  • базилік (сушений) 1 щіпка
  • зелень 7 г
  • сіль і перець за смаком

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Крок 1 Яйця перепелів відварюємо круто – протягом 1-2 хв. Остужаем, чистимо. Крок 2 Зелень (петрушки, кропу) добре вимити, обсушити і дрібно порізати. Крок 3 Готуємо маринад: змішуємо оливкову олію, оцет, цукор, сіль і спеції. Все добре розмішуємо до розчинення цукру і солі. Крок 4 В баночку кладемо зелень і яйця. Заливаємо маринадом і відправляємо в холодильник на добу. Крок 5

МАРИНОВАНІ ЯЙЦЯ

Все! Мариновані яйця готові! Смачного! Господині на замітку

Чим довше маринуються яйця, тим вони смачніші.

0/5 (0 Reviews)