МЕДАЛЬЙОНИ З ТЕЛЯТИНИ З гірчичним соусом

Овальні або круглі медальйони & mdash; класика м'ясного жанру, готуються зазвичай з різноманітними соусами та подаються з овочевими гарнірами. Для більш ніжного смаку не забудьте дбайливо обернути кожен медальйон скибочкою бекону.

Інгредієнти

  • 4 шматки по 120 г телячих медальйонів
  • 4 тонких довгих скибочки бекону
  • 80 мл бульйону
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

для соусу

  • 450 мл жирних вершків
  • 3 ст. л. гірчиці із зернятками
  • 2 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 цибулина шалот
  • 3 зубчики часнику
  • 50 мл білого вина
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте соус. Очистіть цибулю шалот і часник і дрібно порубати. Розтопіть в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю і часник до м'якості, 5 хв. Додайте діжонську гірчицю, влийте вино і готуйте, помішуючи, поки рідина не увариться наполовину. Влийте вершки і знову Уваров соус в два рази. Процідіть соус через дрібне сито, додайте гірчицю з зернятками. Приправте сіллю і перцем. Остудіть, прикривши кришкою. Крок 2

МЕДАЛЬЙОНИ З ТЕЛЯТИНИ з гірчичним соусом

Приправте телятину сіллю і перцем. Оберніть кожен шматок скибочкою бекону і сколите дерев'яною шпажкою. Крок 3

МЕДАЛЬЙОНИ З ТЕЛЯТИНИ з гірчичним соусом

Розігрійте масло в чавунній сковороді на середньому вогні. Покладіть телятину і обсмажте, по 3 хв. з кожного боку. Бекон повинен підрум'янитися, а м'ясо повністю прожаритися. Влийте бульйон, зменшіть вогонь і прикрийте сковороду кришкою. Готуйте 10 хв. Крок 4 Подавайте телятину з гірчичним соусом і смаженою картоплею.

0/5 (0 Reviews)