Замість цукру використовуємо мед і додаємо цукрову пудру в глазур.
Інгредієнти
- 1,5 кг сиру жирністю 18%
- 350 мл вершків жирністю 35%
- 10 жовтків
- 150 г + 3 ст. л. меду
- 150 г цукрової пудри
- 1 маленький лимон
- щіпка морської солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Застелите друшляк кухонним рушником (краще за все «вафельним»). Викладіть туди сир, накрийте звисаючими краями рушники. Поставте в таз. На сир встановіть тарілку або дошку, а поверх – важкий вантаж. Залиште так, щоб стекла рідина, мінімум на 4 год. Крок 2
Змішайте в жароміцної мисці або невеликій каструльці жовтки з медом і вершками. Додайте сіль, збийте віночком до однорідності. Крок 3
Встановіть миску на водяну баню – на & nbsp; велику каструлю, на третину наповнену слабо киплячою водою. Прогрівайте вершкову суміш, весь час перемішуючи віночком, до загусання. Крок 4
Зніміть миску з лазні і остудіть суміш майже повністю – & nbsp; вона повинна бути трохи теплою. Збийте сир занурювальним блендером до однорідності або протріть через сито за допомогою дерев'яної ложки або руками через сито. Крок 5
Застелите форму для паски марлею, викладіть масу, закрийте і поставте в холодильник на 2 дні. Краще поставити форму на & nbsp; тарілку – з паски може витікати рідина. Крок 6 Перед подачею зітріть цедру з лимона, вичавіть сік і змішайте з рештою медом. Проваріть на невеликому вогні до загусання, 4 хв. Остудіть і додайте пудру. Пасха викладіть на блюдо, зніміть марлю, полийте теплою глазур'ю і дайте їй трохи застигнути.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!