В цих чудових кексах з малиною немає ні грама борошна, тому вони підійдуть навіть тим, хто не вживає глютен. Але не спокушайтеся, калорій в них більш ніж достатньо.
Інгредієнти
- 2,25 склянки мигдальної муки
- 1/2 склянки коричневого цукру
- 4 великих яйця
- 2 ч. л . розпушувача
- 1 ч. л. яблучного оцту
- 1/4 склянки молока
- 1/2 склянки малини
- масло для змащування форми
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 180 ° C. Змастіть маслом гладкі формочки для кексів. Крок 2
У великій мисці змішайте миндальную борошно, розпушувач і коричневий цукор, добре перемішайте. Крок 3
В іншій мисці злегка збийте яйця з яблучним оцтом, змішайте з молоком і перелийте в миску з мигдальним борошном і цукром, перемішайте. Крок 4
Акуратно вмішати в тісто малину. Крок 5
Наповніть тестом формочки і поставте в духовку. Випікайте 12-15 хв. Готовність перевірте дерев'яною шпажкою – вона повинна виходити з тіста суха. Крок 6
Готові кекси залиште на 5 хв. в формі, а потім акуратно перекладіть на решітку. Повністю остудіть. До речі
Щоб приготувати мигдалеву борошно, злегка обсмажте мигдаль на сухій сковороді і подрібніть в блендері на високій швидкості в режимі & laquo; пульс & raquo ;. Будьте уважні, дуже легко отримати замість борошна пасту.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!