ШАШЛИК ЗІ СВИНИНИ

Буває так, що немає можливості вибратися на природу, але дуже хочеться покуштувати шашлику, знайоме? В цьому випадку, його можна приготувати в домашніх умовах, використовуючи замість шампурів дерев'яні шпажки. Звичайно, шашлик буде відрізнятися від приготованого на багатті, але домашній шашлик все одно буде ароматним і смачним.

Інгредієнти

  • свинина 600 гр.
  • цибуля 1 шт.
  • майонез 3 ст.л.
  • оцет столовий 3 ст.л.
  • приправа для шашлику 2 ч.л.
  • сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинину нарізаємо на рівні шматочки середнього розміру. М'ясо трохи відбиваємо, після чого перекладаємо його в глибоку ємність. Крок 2

ШАШЛИК З свинини

Ріжемо ріпчаста цибуля кільцями, додаємо до м'яса. Крок 3

ШАШЛИК З свинини

У цю ж миску кладемо майонез, додаємо спеції і сіль за смаком, вливаємо столовий оцет. Змішуємо всі інгредієнти обережними рухами, щоб кільця цибулі залишилися цілими. Коли всі інгредієнти змішані, накриваємо ємність кришкою або плівкою і ставимо її в холодильник на пару годин. Крок 4

ШАШЛИК З свинини

Дерев'яні шпажки кладемо в ємність довгастої форми і заливаємо їх холодною водою. Ми залишаємо їх у воді мінімум на півгодини. Коли м'ясо буде замаринувати, нанизуємо його на шпажки, чергуючи з кільцями цибулі. Крок 5

ШАШЛИК З свинини

Свинячі шашлички обсмажуємо на сковороді з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Потім кладемо їх на форму для запікання і ставимо в духовку на 10 хвилин. Температура повинна бути 200 ° С. Крок 6

ШАШЛИК З свинини

Шашлик зі свинини або подаємо з гарніром, або як самостійну страву зі свіжими овочами та лавашем.

0/5 (0 Reviews)