Якщо до домашньої солянки додати трохи солоної червоної риби, подати смачні оливки і багет зі щуки ікрою, – в цьому виді ви черговий суп навіть не впізнаєте. Немов старовинну подругу, яка дуже покращала, просто змінивши зачіску. & Nbsp;
Інгредієнти
- рибний бульйон – 1 л
- філе зубатки – 200 г
- філе слабосоленої форелі – 200 г
- філе лосося – 200 г
- філе окуня – 200 г
- каперси – 40 г
- таджаскіе оливки – 40 г
- лавровий лист – 4 шт
- огірки солоні – 60 г
- цибуля білий – 60 г
- масло оливкове – 40 г
- томатна паста – 4 ст. л.
- сметана – 4 ст.л.
- кріп – 8 г
- сегменти лимона без шкіри для прикраси
- багет, плавлений сир і ікра щуки для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Цибулю нарізати в довільній формі і обсмажити в сотейнику на оливковій олії. Крок 2 Влити в сотейник рибний бульйон і додати томатну пасту, дрібно рубані солоні огірки, оливки, лавровий лист і каперси. Крок 3 Довести до кипіння, додати крупно нарізане філе зубатки, лосося і окуня, варити до готовності. Крок 4 Солянку перелити в тарілку, по центру розмістити шматки відвареної риби і зверху – філе форелі с/с. Крок 5 Прикрасити великими краплями сметани, свіжим кропом і сегментами лимона. Подавати з намазаними плавленим сиром шматками багета і щучої ікрою. До речі
Рецепт надано Володимиром Сидоровим, шеф-кухарем ресторану & laquo; Черетто море & raquo;.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!