НЕЙМОВІРНА РИБНА СОЛЯНКА з солоною фореллю

Якщо до домашньої солянки додати трохи солоної червоної риби, подати смачні оливки і багет зі щуки ікрою, – в цьому виді ви черговий суп навіть не впізнаєте. Немов старовинну подругу, яка дуже покращала, просто змінивши зачіску. & Nbsp;

Інгредієнти

  • рибний бульйон – 1 л
  • філе зубатки – 200 г
  • філе слабосоленої форелі – 200 г
  • філе лосося – 200 г
  • філе окуня – 200 г
  • каперси – 40 г
  • таджаскіе оливки – 40 г
  • лавровий лист – 4 шт
  • огірки солоні – 60 г
  • цибуля білий – 60 г
  • масло оливкове – 40 г
  • томатна паста – 4 ст. л.
  • сметана – 4 ст.л.
  • кріп – 8 г
  • сегменти лимона без шкіри для прикраси
  • багет, плавлений сир і ікра щуки для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Цибулю нарізати в довільній формі і обсмажити в сотейнику на оливковій олії. Крок 2 Влити в сотейник рибний бульйон і додати томатну пасту, дрібно рубані солоні огірки, оливки, лавровий лист і каперси. Крок 3 Довести до кипіння, додати крупно нарізане філе зубатки, лосося і окуня, варити до готовності. Крок 4 Солянку перелити в тарілку, по центру розмістити шматки відвареної риби і зверху – філе форелі с/с. Крок 5 Прикрасити великими краплями сметани, свіжим кропом і сегментами лимона. Подавати з намазаними плавленим сиром шматками багета і щучої ікрою. До речі

Рецепт надано Володимиром Сидоровим, шеф-кухарем ресторану & laquo; Черетто море & raquo;.

0/5 (0 Reviews)