НЕЖНАЯ БУЖЕНИНА ЗАМІСТЬ КОВБАСИ

Все просто і швидко, хороша альтернатива покупної нарізці. Готуємо заздалегідь, за день до подачі.

НЕЖНАЯ БУЖЕНИНА ЗАМІСТЬ КОВБАСИ

НЕЖНАЯ БУЖЕНИНА ЗАМІСТЬ КОВБАСИ

Марафон рецептів з Махеев' x Інгредієнти

  • свинячий окіст цілісний 700 г
  • спеції для м'яса 1 ст.л.
  • сіль 2 ч.л.
  • оцет 1 ст.л.
  • майонез маху 2 ст.л.
  • часник зубчики 6 шт.

Покроковий рецепт приготування

Шматок бажано рівний, цілісний вибрати, потім помити його, скропити оцтом, посипати добре спеціями і сіллю, нашпигувати часником і потім обмазати майонезом маху оливковою! Загорнути у фольгу і в холодильник мінімум на 12 годин (12-24 годин). У розігріту до 200 градусів духовку на 1,5 години. Дати охолонути і в холодильник, ріжемо перед подачею як холодну закуску або можна і в теплому вигляді поїсти відразу. Господині на замітку

Можна і в пароварці зробити або мультиварці, ну або просто відварити промариноване м'ясо.

0/5 (0 Reviews)