Все просто і швидко, хороша альтернатива покупної нарізці. Готуємо заздалегідь, за день до подачі.
Марафон рецептів з Махеев' x Інгредієнти
- свинячий окіст цілісний 700 г
- спеції для м'яса 1 ст.л.
- сіль 2 ч.л.
- оцет 1 ст.л.
- майонез маху 2 ст.л.
- часник зубчики 6 шт.
Покроковий рецепт приготування
Шматок бажано рівний, цілісний вибрати, потім помити його, скропити оцтом, посипати добре спеціями і сіллю, нашпигувати часником і потім обмазати майонезом маху оливковою! Загорнути у фольгу і в холодильник мінімум на 12 годин (12-24 годин). У розігріту до 200 градусів духовку на 1,5 години. Дати охолонути і в холодильник, ріжемо перед подачею як холодну закуску або можна і в теплому вигляді поїсти відразу. Господині на замітку
Можна і в пароварці зробити або мультиварці, ну або просто відварити промариноване м'ясо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!