Осетер вважається рибою, гідною королівського столу. І не випадково, адже він має багато корисних речовин, благотворно позначаються на організм людини. Біле м'ясо, яке прийнято називати червоним, практично не має кісток, їх замінюють хрящі, які цілком можна їсти. Рецепт осетра в духовці найбільш популярний серед кулінарів, так як риба виходить смачно, а готується швидко і просто.
Конкурс Vici x Інгредієнти
- осетр – 1 шт.
- креветки “Vici” – 20 шт.
- помідор – 3 шт.
- яблуко зелене – 1 шт.
- лимон – 1 шт.
- зелень – 1 пучок
- маслини – 10 шт.
- апельсин – 1 шт.
- листя салату – 1 пучок
- майонез – 50 г
- перець болгарський – 1 шт.
- масло рослинне – 100 г
- цибуля-порей – 1 шт.
- сіль
- перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Необхідно приготувати продукти. Креветки покласти в киплячу, солону і перчену, з додаванням стебел кропу і лимона, воду на 5-7 хвилин. Воду злити і остудити. Крок 2
Тушку осетрини замочити у воді з оцтом (трохи ) на декілька годин. Крок 3
Осетрину посолити, поперчити , змастити олією і загорнути у фольгу, укласти на деко і запікати 40-50 хвилин. Крок 4 Далі готову рибу укласти на приготовану страву, викладене листям салату. Прикрасити овочами, фруктами, креветками, майонезом і зеленню. Господині на замітку
Осетер вважається рибою, гідною королівського столу. І не випадково, адже він має багато корисних речовин, благотворно позначаються на організм людини. Біле м'ясо, яке прийнято називати червоним, практично не має кісток, їх замінюють хрящі, які цілком можна їсти. Рецепт осетра в духовці найбільш популярний серед кулінарів, так як риба виходить смачно, а готується швидко і просто.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!