осетрина запечена

Осетер вважається рибою, гідною королівського столу. І не випадково, адже він має багато корисних речовин, благотворно позначаються на організм людини. Біле м'ясо, яке прийнято називати червоним, практично не має кісток, їх замінюють хрящі, які цілком можна їсти. Рецепт осетра в духовці найбільш популярний серед кулінарів, так як риба виходить смачно, а готується швидко і просто.

Конкурс Vici x Інгредієнти

  • осетр – 1 шт.
  • креветки “Vici” – 20 шт.
  • помідор – 3 шт.
  • яблуко зелене – 1 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • зелень – 1 пучок
  • маслини – 10 шт.
  • апельсин – 1 шт.
  • листя салату – 1 пучок
  • майонез – 50 г
  • перець болгарський – 1 шт.
  • масло рослинне – 100 г
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • сіль
  • перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

осетрина запечена

Необхідно приготувати продукти. Креветки покласти в киплячу, солону і перчену, з додаванням стебел кропу і лимона, воду на 5-7 хвилин. Воду злити і остудити. Крок 2

Тушку осетрини замочити у воді з оцтом (трохи ) на декілька годин. Крок 3

Осетрина запечена

Осетрину посолити, поперчити , змастити олією і загорнути у фольгу, укласти на деко і запікати 40-50 хвилин. Крок 4 Далі готову рибу укласти на приготовану страву, викладене листям салату. Прикрасити овочами, фруктами, креветками, майонезом і зеленню. Господині на замітку

Осетер вважається рибою, гідною королівського столу. І не випадково, адже він має багато корисних речовин, благотворно позначаються на організм людини. Біле м'ясо, яке прийнято називати червоним, практично не має кісток, їх замінюють хрящі, які цілком можна їсти. Рецепт осетра в духовці найбільш популярний серед кулінарів, так як риба виходить смачно, а готується швидко і просто.

0/5 (0 Reviews)