Рулет З ІНДИКИ з морквою і сиром

Дуже смачний з Острецов рулет з стегна індички в якості холодної нарізки на стіл! Рецепт простий, нічого складного немає, від чого з ним впорається будь-який початківець кулінар, з начинкою можна експериментувати в залежності від особистих уподобань! У будь-якому випадку цей м'ясний рулет порадує вас і ваших гостей!

Святковий food-styling x Інгредієнти

  • стегно індички 800 г
  • порошок часниковий 2 ч.л.
  • перець червоний гострий мелений 1 ч.л.
  • морква 1 шт.
  • сир твердий 50 г
  • сметана жирна 2 ст.л.
  • соєвий соус 2 ст.л.
  • соус Табаско 1 ч.л.
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Стегно промити, просушити паперовими рушниками. Вирізати кістка, надрізу м'ясо з одного боку (залишивши стегно цільним). Крок 2

Рулет З ІНДИКИ з моркви і сиром

Накрити харчовою плівкою м'ясо і добре оббити, збільшуючи площу м'ясного пласта і порівнюючи м'ясо по товщині. Внутрішню частину пласта підсолити, посипати часником і перцем. Крок 3

Рулет З ІНДИКИ з морквою і сиром

Посипати тертою морквою і сиром. Крок 4

Рулет З ІНДИКИ З моркви і сиром

Згорнути в рулет щільно. Обв'язати жароміцними нитками. Викласти в форму для запікання. Крок 5

Рулет З ІНДИКИ з моркви і сиром

Змішати сметану з соєвим соусом і табаско. Добре обмазати рулет пензликом сумішшю з усіх боків, залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі. Крок 6

Рулет З ІНДИКИ З моркви і сиром

Готувати при 190 ° С до легкої скоринки, жар зменшити до 100 ° С і доготувати. В процесі пару раз ще змастити рулет сметаною сумішшю. Готовий рулет добре охолодити в холодильнику від 8 годин, потім зняти нитки.

0/5 (0 Reviews)