Дуже смачний з Острецов рулет з стегна індички в якості холодної нарізки на стіл! Рецепт простий, нічого складного немає, від чого з ним впорається будь-який початківець кулінар, з начинкою можна експериментувати в залежності від особистих уподобань! У будь-якому випадку цей м'ясний рулет порадує вас і ваших гостей!
Святковий food-styling x Інгредієнти
- стегно індички 800 г
- порошок часниковий 2 ч.л.
- перець червоний гострий мелений 1 ч.л.
- морква 1 шт.
- сир твердий 50 г
- сметана жирна 2 ст.л.
- соєвий соус 2 ст.л.
- соус Табаско 1 ч.л.
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Стегно промити, просушити паперовими рушниками. Вирізати кістка, надрізу м'ясо з одного боку (залишивши стегно цільним). Крок 2
Накрити харчовою плівкою м'ясо і добре оббити, збільшуючи площу м'ясного пласта і порівнюючи м'ясо по товщині. Внутрішню частину пласта підсолити, посипати часником і перцем. Крок 3
Посипати тертою морквою і сиром. Крок 4
Згорнути в рулет щільно. Обв'язати жароміцними нитками. Викласти в форму для запікання. Крок 5
Змішати сметану з соєвим соусом і табаско. Добре обмазати рулет пензликом сумішшю з усіх боків, залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі. Крок 6
Готувати при 190 ° С до легкої скоринки, жар зменшити до 100 ° С і доготувати. В процесі пару раз ще змастити рулет сметаною сумішшю. Готовий рулет добре охолодити в холодильнику від 8 годин, потім зняти нитки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!