ФОРЕЛЬ З ФУНДУКОМ І БЕКОНОМ В ДУХОВЦІ

Традиція все є з горіхами існує в одній гаряче нами улюбленої кухні & ndash; грузинської. Цей рецепт, правда, до Грузії не має ніякого відношення. Але аромат таких начебто не поєднуються продуктів, як риба, свинина і фундук, просто вбиває наповал & ndash; в самому позитивному сенсі цього слова.

 фОРЕЛЬ З ФУНДУКОМ І БЕКОНОМ В ДУХОВЦІ

Інгредієнти

  • 700-800 г філе морської форелі на шкірі
  • 50 г бекону
  • 25 г сирого очищеного фундука
  • 2 маленькі білі цибулини
  • 6 зубчиків часнику
  • сік 1 лимона
  • 4 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. діжонськой гірчиці
  • великий пучок петрушки
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ФОРЕЛЬ З ФУНДУКОМ і БЕКОНОМ В ДУХОВЦІ

Петрушку, часник і цибулю подрібніть. Половину масла змішайте з гірчицею, петрушкою, цибулею і лимонним соком. Зробіть на шкірі риби неглибокі надрізи, натріть рибу сіллю і перцем. Розріжте філе на 6 однакових шматків. Крок 2

ФОРЕЛЬ З ФУНДУКОМ І БЕКОНОМ В ДУХОВЦІ

Покладіть на лист фольги одне філе шкірою вниз, змастіть його соусом і накрийте другим філе. Загорніть у фольгу. Так само підготуйте залишилися філе. Поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 15 хв. Крок 3

ФОРЕЛЬ З ФУНДУКОМ І БЕКОНОМ В ДУХОВЦІ

Горіхи порубати. Бекон наріжте невеликими тонкими шматочками. Розігрійте в сковороді масло, що залишилося і на середньому вогні, помішуючи, обсмажте бекон з горіхами 5 хв.
Акуратно розгорніть фольгу. Рибу викладіть на тарілки і присипте зверху беконом з горіхами. До речі

Для цієї страви підходить як річкова, так і морська форель. Річкову, яка не відрізняється великими габаритами, можна купити цілком і обробити на філе самостійно. А ось від великої морської попросіть продавця відрізати відповідний за розміром шматок. І не забувайте, що хвостова частина таких риб смачніше.

0/5 (0 Reviews)