Традиція все є з горіхами існує в одній гаряче нами улюбленої кухні & ndash; грузинської. Цей рецепт, правда, до Грузії не має ніякого відношення. Але аромат таких начебто не поєднуються продуктів, як риба, свинина і фундук, просто вбиває наповал & ndash; в самому позитивному сенсі цього слова.
Інгредієнти
- 700-800 г філе морської форелі на шкірі
- 50 г бекону
- 25 г сирого очищеного фундука
- 2 маленькі білі цибулини
- 6 зубчиків часнику
- сік 1 лимона
- 4 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. діжонськой гірчиці
- великий пучок петрушки
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Петрушку, часник і цибулю подрібніть. Половину масла змішайте з гірчицею, петрушкою, цибулею і лимонним соком. Зробіть на шкірі риби неглибокі надрізи, натріть рибу сіллю і перцем. Розріжте філе на 6 однакових шматків. Крок 2
Покладіть на лист фольги одне філе шкірою вниз, змастіть його соусом і накрийте другим філе. Загорніть у фольгу. Так само підготуйте залишилися філе. Поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 15 хв. Крок 3
Горіхи порубати. Бекон наріжте невеликими тонкими шматочками. Розігрійте в сковороді масло, що залишилося і на середньому вогні, помішуючи, обсмажте бекон з горіхами 5 хв.
Акуратно розгорніть фольгу. Рибу викладіть на тарілки і присипте зверху беконом з горіхами. До речі
Для цієї страви підходить як річкова, так і морська форель. Річкову, яка не відрізняється великими габаритами, можна купити цілком і обробити на філе самостійно. А ось від великої морської попросіть продавця відрізати відповідний за розміром шматок. І не забувайте, що хвостова частина таких риб смачніше.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!