Панакотту з м'ятним-лимонним КРЕМІ

Скільки разів ви їли панакотту? І всякий раз вона нова. Ця зовсім дивовижна & ndash; з кокосовим молоком & nbsp; і білим шоколадом, прямокутна, з прошарком з м'ятно-лимонного кремі.

Інгредієнти

Для м'ятно-лимонного кремі:

  • 3 г желатину
  • 50 г пюре лайма
  • 50 г цукру
  • 60 г яєць
  • 10 г свіжої м'яти
  • 75 г холодного вершкового масла

Для панакотту:

  • 10 г желатину
  • 400 мл вершків жирністю від 33%
  • 100 мл кокосового молока
  • 80 г цукру
  • 30 г білого шоколаду
  • насіння ванілі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ятно-лимонне кремі Желатин замочити в холодній воді. Пюре, цукор і яйця змішайте в сотейнику і підігрійте до 83 ° С. Зніміть з вогню, додайте желатин і м'яту, пробийте блендером. Дайте настоятися 5 хв., Потім процідіть. Остудіть суміш до 45 ° С, додайте вершкове масло, нарізане кубиками, знову пробийте блендером. Вилийте у форму і заморозьте. Крок 2 Панакотта Замочите желатин в холодній воді. Змішайте кокосове молоко, вершки, ваніль і цукор, доведіть до кипіння, додайте набряклий желатин. Додайте білий шоколад і пробийте блендером. Вилийте у форму половину суміші, викладіть поверх пласт замороженого кремі і залийте залишилася частиною суміші панакотту. Заморозьте. Крок 3 Для подачі вийміть панакотту з форм. Разморозьте і наріжте квадратами. До речі

Мереживні прикраса можна & nbsp; приготувати з суміші 80 мл води, & nbsp; 30 мл рослинного масла, & nbsp; 10 г борошна, краплі фісташки & nbsp; екстракту, дрібка солі і зеленого барвника. Розігрійте сковороду & nbsp; з антипригарним покриттям. & Nbsp; Налийте невелику кількість & nbsp; суміші. Обсмажте до вигоряння & nbsp; масла, бульбашки повинні зникнути. Викладіть на паперовий & nbsp; рушник. Повністю остудіть & nbsp; і прикрашайте.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)