ПАСХАЛЬНЕ ПЕЧИВО КРОЛИКИ

Пасхальне печиво & laquo; Кролики & raquo ;, зі зрозумілих причин, особливо сподобається маленьким непосидам. Обов'язково розкажіть дітям, що їх ровесники із західних країн обожнюють цих милих тваринок, які є одним з головних символів світлого весняного свята. Малюки вірять, що напередодні його кролик несе шоколадні яйця і ховає їх у нірках. Тому пасхальним вранці хлопчики і дівчатка з усіх ніг біжать в сад, щоб знайти ці самі дари вухатого звірка. Історія як там не є мила, тому приготувати великоднє печиво & laquo; Кролики & raquo; можна, навіть якщо ви шануєте НЕ католицькі, а православні традиції. Погодьтеся: віра в добрі чудеса не має національності і релігії!
& nbsp;

 ПАСХАЛЬНЕ ПЕЧИВО КРОЛИКИ

Інгредієнти

  • розтоплене вершкове масло – 125 г
  • просіяне борошно – 3 склянки
  • цукор – 1 склянка + 1 ст. л.
  • яйця – 2 шт.
  • розпушувач – 3 ч. л.
  • дрібні родзинки
  • кефір – 1 склянка
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПАСХАЛЬНЕ ПЕЧИВО КРОЛИКИ

Приготувати тісто пасхального печива. Розтерти яйця з однією склянкою цукру, влити кефір і масло, ретельно перемішати. Поступово всипати борошно, розпушувач і дрібку солі, замісити однорідне тісто. Крок 2

ПАСХАЛЬНЕ ПЕЧИВО КРОЛИКИ

Скачати з 2/3 тіста товсту ковбаску. Нарізати її на рівні шматочки, скачати з кожного кульку. З тесту скачати тонку ковбаску, нарізати тонкими смужками. Крок 3

ПАСХАЛЬНЕ ПЕЧИВО КРОЛИКИ

Приліпити до кожного кульці по 2 смужки, щоб вийшов кролик з вушками. Зробити з родзинок очі. Покласти фігурки на застелений пергаментом деко. Змастити печиво злегка збитим яйцем, посипати 1 ст. л. цукру і випікати 20-25 хв. при 180 ° С. Корисна порада

Якщо вам здається, що муки для тесту цього пасхального печива замало, додайте ще трохи. Робіть це невеликими порціями, щоб не перестаратися, інакше вироби вийдуть занадто твердими.

До речі

За цим же принципом ви можете приготувати печиво у вигляді кроликів і з іншого виду тесту, наприклад, пісочного або здобного. Готових & laquo; звіряток & raquo; можна підфарбувати різнобарвною глазур'ю.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)