ПАСХАЛЬНЕ текстурних ПЕЧИВО

Цей рецепт я вибрала для конкурсу тому, що обожнюю це печиво і часто печу його саме на Пасха. Ми їмо його просто так, а ще можна до запікання вставити в печиво дерев'яні шпажки (продаються в супермаркетах наборами) і запекти прямо з цієї шпажкою – в результаті у вас вийде симпатичне печиво на паличці – такі дуже люблять діти, або можна прикрасити такими печивом паску – за рахунок паличок печиво прекрасно тримається. Мрію про набір мисок Nest 9 Plus Skyаксессуаре бренду Joseph Joseph – дуже потрібна річ в господарстві! Там і сито, і друшляк, і миска з мірними поділками … ах!

ПАСХАЛЬНЕ текстурних ПЕЧИВО

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти < ul>

  • борошно 230 г
  • вершкове масло 70 г
  • цукрова пудра 100 г
  • яйце 1 шт.
  • цедра апельсина 1 шт.
  • мед 1 ст.л.
  • сіль 1 щіпка (і)
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Борошно просіяти в миску, додати сіль. Крок 2 В окремому посуді розтерти вершкове масло з цукровою пудрою, додати яйце, мед і цедру. Крок 3 Отриману масу змішуємо з борошном і сіллю. Крок 4 Готове тісто загортаємо в харчову плівку або кладемо в пакетик (наприклад, для сніданків) і прибираємо на 30 хвилин в холодильник. Крок 5 Відпочиле тісто дістаємо з холодильника і розгортає качалкою на папері для випічки (качалку можна трохи пріпиліть борошном). Якщо у вас є текстурная скалка, як у мене, то наносимо за допомогою качалки малюнок на тісто і вирізаємо печиво формочками, а якщо качалки немає, то відразу вирізаємо печиво. Крок 6 Нагреваем духовку до температури 200 градусів і випікаємо наше печиво на папері для випічки – як тільки краю зарум'янилися, виймаємо печиво і залишаємо його трохи охолонути на кухонній решітці. Печиво виходить приємного відтінку з яскраво вираженими нотками апельсина і меду. Корисна порада

    Можна підручними засобами зробити візерунки – наприклад, використовувати дно чарок і склянок як штампа.

    Господині на замітку

    Краще готове печиво прибрати в бляшану коробочку або будь-яку іншу тару – так печиво збереже свою м'якість.

    0/5 (0 Reviews)