ПАСКИ з шоколадним декором В СУЧАСНОМУ СТИЛІ

Ці паски готуються цілком традиційно, сучасними їх робить & nbsp; шоколадний декор.

ПАСКИ з шоколадним декором В СУЧАСНОМУ СТИЛІ

Інгредієнти

  • 500 г борошна плюс для випічки
  • 180 г вершкового масла плюс для змащування форм
  • 120 мл молока
  • 2 великих яйця
  • 160 г цукру
  • 30 г пресованих дріжджів
  • 100 г суміші темного і світлого родзинок
  • 100 г апельсинових цукатів
  • цедра одного апельсина
  • насіння 1 стручка ванілі
  • сіль

для декору:

  • біла густа цукрова глазур
  • темний шоколад
  • невеликі шоколадні різнокольорові яйця

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Ізюм залийте гарячою водою і залиште до 20-30 хв. Відкиньте його на сито і промокніть паперовим рушником. Цукати наріжте невеликими кубиками. Крок 2 Дріжджі розітріть руками з борошном і 20 г цукру, перекладіть у велику миску. Додайте 20-30 г м'якого вершкового масла і насіння ванілі. Перемішайте з яйцями, збитими виделкою до однорідності. Крок 3 Додайте тепле підсоленій молоко (35-40 ° С) і збийте міксером до однорідності. Крок 4 Збийте в пишну масу масло, що залишилося і цукор, розтертий з апельсиновою цедрою. Додайте, збиваючи, в тісто. Вимішуйте ще 6-8 хв. Покладіть родзинки і цукати, перемішайте для рівномірного розподілу. Скачайте тісто в кулю, перекладіть в миску, затягніть плівкою і накрийте рушником. Залиште в теплому місці на 1 ч. Крок 5 Дно 3-5 форм для пасок змастіть вершковим маслом і присипте борошном. Тісто обомніте, розділіть на 3-5 частин і розкладіть по формах, заповнюючи 3/4 обсягу. Приберіть в тепле місце, накривши рушником, на 1,5 ч. Випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці до повної готовності, 25-30 хв. Дістаньте з духовки, переставте форми на решітку і повністю остудіть. Зріжте трохи зверху, щоб верхівка стала плоскою. Крок 6 Кожен паску облийте глазур'ю. Залиште для повного засихання, знову облийте. Крок 7 Шоколад наріжте найтоншими пластинками і насипте на кожен паску, не чекаючи повного висихання глазурі. У вас повинно вийти подобу невеликого гнізда. У центр покладіть по 3 яйця.

0/5 (0 Reviews)