ПЕЧІНКОВИЙ ПОШИТТЯ З майоранового МАСЛОМ

Печінка була і залишається одним з найпопулярніших продуктів. До речі, до страв з печінки найкраще підходять легкі овочеві гарніри або ніжне картопляне пюре.

Інгредієнти

  • сіль – за смаком
  • лавровий лист (маленький) – 2 шт.
  • коньяк – 2 ст. л.
  • яйце велике – 3 шт.
  • 4 горошини запашного перцю
  • масло вершкове – 100 г
  • 1 кг яловичої печінки

Для майоранового масла:

  • масло вершкове – 200 г
  • 40 г свіжого майорану
  • 2 ч. Л. готової гірчиці

Покроковий рецепт приготування

Для приготування майоранового масла розм'якшити вершкове масло, розтерти його дочиста, додати гірчицю і дуже дрібно посічену зелень. Все ще раз збити і охолодити. Яйця зварити круто. Яловичу печінку порізати на невеликі шматки довільної форми і опустити в воду, закип'ятила з лавровим листом і запашним перцем. Відварити печінку до зміни кольору. Пропустити печінку і яйця кілька разів через м'ясорубку, спочатку з великої, потім з дрібними гратами, поступово додаючи при цьому розм'якшене вершкове масло, коньяк і сіль за смаком. Вимісити як слід отриману масу, потім розподілити по пергаментному папері або фользі. Намазати на шар печінкового паштету охолоджене майорановой масло, згорнути у вигляді рулету, потім охолодити протягом години. Нарізати рулет на скибочки товщиною 1 см і подати як закуску.

0/5 (0 Reviews)