ПЕЧИВО “ВЕЛИКОДНІ ЗАЙЦІ”

Рецепт цього печива знайшла в німецькому журналі років 20 назад.Стало традицією готувати Великодніх зайців разом з детьмі.Вкусное, яскраве печиво ручної роботи стало окрасою Великоднього столу і святковим подарунком для друзів.

ПЕЧИВО & amp; QUOT; ВЕЛИКОДНІ ЗАЙЦІ & amp ; QUOT;

ПЕЧИВО & amp; QUOT; ВЕЛИКОДНІ ЗАЙЦІ & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • вершкове масло 400 г
  • цукрова пудра 500 г
  • яйце куряче 4 шт.
  • сода 1 ч. л. </li >
  • борошно в/с 1 кг

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У чаші планетарного міксера збити вершкове масло з цукровою пудрою.

Крок 2 По одному додати яйця. На малих обертах додати просіяне борошно з содою, ваніллю. Змішувати близько 1 хв. Тісто загорнути в плівку і покласти в холодильник на 1 годину.

Крок 3 Розгортати тісто по частинах між двома шарами плівки шаром близько 1 см.Вирезать фігурки зайців формочками або ножем по вирізаним картонним шаблонах

Крок 4 Викласти на Пекарській папір на деко і випікати в розігрітій духовці при 150-170 градусах 10-15 хв. Охолодити, нанести цукрову глазур (змішати в глибокій піалі цукрову пудру і лимонний сік). На вологу глазур викласти шматочки мармеладу, маршмеллоу, різнокольорові посипання, цукрові кульки. Уже висохлі фігурки зайчиків обробити шоколадною глазур’ю з кондитерського мішка. Господині на замітку

Шоколадна глазур. 100 г шоколаду подрібнити ножем і змішати з 50 мл гарячих вершків 35% (вершки запобігти перегріванню!)

0/5 (0 Reviews)