ПОРКЕТТА Рулет З свинини

Соковита і ароматна поркетта ще одна візитна картка сонячної Італії Італійці готують його на різні свята, домашні торжества, звані вечері. У кожній провінції і у кожної господині свій рецепт, але шавлія і розмарин намагаються класти завжди.

 ПОРКЕТТА Рулет З свинини

 ПОРКЕТТА Рулет З свинини

Смачна Італія x Інгредієнти

  • свинина 1 кг
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> розмарин сухий 1 ст.л.

  • шавлія сухий 1 ст.л.
  • фенхель (насіння) 1 ст.л.
  • цедра апельсина 1 ст.л.
  • часник 4 зубчики
  • оливкова олія 3 ст.л.
  • сіль за смаком
  • чорний перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Часник почистити і дрібно нарубати. З апельсина зчистити цедру дрібної теркою, намагаючись не чіпати білу частину. Крок 2 Шматок свинини розрізати як книжку і розгорнути. Товщина шару повинна бути приблизно 1,5-2 см. Якщо є потовщення, то краще зробити насічки, щоб м'ясо краще маринувати. Крок 3 Пласт м'яса посипати сіллю і перцем. рівномірно розподілити по поверхні розмарин, шавлія і насіння фенхелю. Посипати подрібнений часником і цедрою апельсина. Акуратно і впевнено згорнути пласт свинини в рулет. Перев'язати рулет кулінарною ниткою або помістити в спеціальну сітку для рулетів. Помістити його в холодильник мінімум на 4 години, в ідеалі на ніч, просочитися ароматами спецій. Крок 4 Дістати рулет і дати йому зігрітися до кімнатної температури. Полити рулет оливковою олією. Виставити температуру духовки 230 градусів. Надіслати рулет в духовку на півгодини. Потім зменшити температуру до 120 градусів і запікати 1 годину. Вимкнути духовку і залишити м'ясний рулет ще на 20 хвилин відпочити. Не забудьте зняти кулінарну нитку.

0/5 (0 Reviews)