бере участь в конкурсі і мрію виграти набір обробних дощок Index Large
Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти
- мед 250 г
- цукор 250 г
- курячі яйця 3 шт.
- вершкове масло 100 г
- сода 1,5 ч.л.
- борошно 7 стакан (а)
- какао 2 ст.л.
- кориця 1 ч.л.
- імбир 1 ч. л.
- Айсінг готовий 250 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 На невеликому вогні розтопити масло, мед і цукор. Додати спеції і остудити до кімнатної температури. В окремій мисці ретельно збити яйця і додати в остиглий пряний сироп Крок 2 Поступово додати борошно з содою і какао, вимісити м'яке, еластичне тісто. Залишити в холодильнику на кілька годин Крок 3 Розкачати середньої товщини тісто, вирізати пряники бажаної форми. Випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин. Крок 4 Остудити пряники .Сделать Айсінг для розпису за допомогою готового сухого айсінгом і води. Крок 5 Наповнити айсінгом кондитерський корнетик (можна використовувати пластикові пакетики з засувкою), відрізати куточок і прикрасити остиглі пряники. Крок 6 Готовий пряник можна упакувати в прозорий папір (робити це слід через пару годин, після того, як глазур повністю висохне), зав'язати стрічку і піднести в якості пасхального подарунка Корисна порада
Щоб пряники довгий час були м'якими, їх потрібно зберігати в закритій ємності або пакувальних подарункових пакетиках.
Господині на замітку
Коричневі гілочки для верби я зробила, додавши до айсінгом невелика кількість какао-порошка.А нирки у верби посипала цукровим піском.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!