ПРЯНИКИ ВЕЛИКОДНІ

бере участь в конкурсі і мрію виграти набір обробних дощок Index Large

ПРЯНИКИ ВЕЛИКОДНІ

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

  • мед 250 г
  • цукор 250 г
  • курячі яйця 3 шт.
  • вершкове масло 100 г
  • сода 1,5 ч.л.
  • борошно 7 стакан (а)
  • какао 2 ст.л.
  • кориця 1 ч.л.
  • імбир 1 ч. л.
  • Айсінг готовий 250 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 На невеликому вогні розтопити масло, мед і цукор. Додати спеції і остудити до кімнатної температури. В окремій мисці ретельно збити яйця і додати в остиглий пряний сироп Крок 2 Поступово додати борошно з содою і какао, вимісити м'яке, еластичне тісто. Залишити в холодильнику на кілька годин Крок 3 Розкачати середньої товщини тісто, вирізати пряники бажаної форми. Випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин. Крок 4 Остудити пряники .Сделать Айсінг для розпису за допомогою готового сухого айсінгом і води. Крок 5 Наповнити айсінгом кондитерський корнетик (можна використовувати пластикові пакетики з засувкою), відрізати куточок і прикрасити остиглі пряники. Крок 6 Готовий пряник можна упакувати в прозорий папір (робити це слід через пару годин, після того, як глазур повністю висохне), зав'язати стрічку і піднести в якості пасхального подарунка Корисна порада

Щоб пряники довгий час були м'якими, їх потрібно зберігати в закритій ємності або пакувальних подарункових пакетиках.

Господині на замітку

Коричневі гілочки для верби я зробила, додавши до айсінгом невелика кількість какао-порошка.А нирки у верби посипала цукровим піском.

0/5 (0 Reviews)