ПИРІГ З баранини в ТЕСТІ ФІЛО

Цей пиріг & ndash; ідеальний приклад того, як можна наповал убити рідню і друзів своїми кулінарними талантами, не докладаючи особливих зусиль. Звичайно, якщо вдасться купити готове тісто.

 ПИРІГ З баранини в ТЕСТІ ФІЛО

Інгредієнти

  • 300 г витяжного тіста філо
  • 500 г фаршу з баранини
  • 400 г нарізаних консервованих помідорів
  • 350 г листя шпинату
  • 1 велика цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • жменю листя м'яти
  • 1 ч. Л. тертого мускатного горіха
  • 1 ст. л. сирих кунжутного насіння
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПИРІГ З баранини в ТЕСТІ ФІЛО

Дрібно наріжте цибулю. Обсмажте цибулю з фаршем, розбиваючи його лопаткою, до золотистого кольору на сковороді з антипригарним покриттям без жиру. Додайте помідори, подрібнений часник, м'яту, мускатний горіх, сіль і перець. Гасіть на повільному вогні, поки не випарується майже вся рідина, безперервно помішуючи.
Шпинат промити, обсушити, видаліть стебла. Листя тушкуйте на середньому вогні до м'якості, 2 хв.
Кожен лист тесту філо змастіть оливковою олією. Крок 2

ПИРІГ З баранини в ТЕСТІ ФІЛО

покладіть листи один на одного в круглу форму з роз'ємним бортом діаметром 23 см. тісто має сильно свешиваться по краях.
на тісто покладіть спочатку м'ясну начинку, а потім листя шпинату. Крок 3

ПИРІГ З баранини в ТЕСТІ ФІЛО

Краї тесту підійміть, накрийте ними пиріг і защіпніте. Змастіть пиріг оливковою олією і посипте кунжутом. Випікайте 25-30 хвилин при температурі 200 ° С. Подавайте гарячим.

Рада гастроному
Влітку замість консервованих можна взяти 450 г свіжих помідорів, очищених від шкірки. Начинку і шпинат можна викласти на 2/3 поверхні підготовленого тесту, скачати в рулет і спекти. А замість фило можна купити бездріжджове листкове і тонко його розкачати. Змащувати листкове тісто маслом зсередини не потрібно.

0/5 (0 Reviews)