Красива парадна закуска, яка готується досить просто і швидко. Ми використовували класичне поєднання копченого лосося і вершкового сиру, ви можете придумати щось своє. Наприклад, додати в тісто замість шпинату варений буряк, а в начинці використовувати малосольного оселедця.
Інгредієнти
- 100 г шпинату
- 3 гілочки петрушки
- 2 яйця
- 2 ст. л. борошна
- сіль
- оливкова олія
Для начинки:
- 130 г філе сирокопченого (або слабосоленого) лосося
- 100 г вершкового сиру
- 3 ст. л. майонезу
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1 ч. л. желатину
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 160 ° С. Розділіть яйця на білки і жовтки. Білки збийте до м'яких піків. Наріжте листя шпинату і петрушку. У чашу кухонного комбайна покладіть жовтки, борошно, дрібку солі, шпинат і петрушку і подрібніть. Додайте білки в зелену суміш. Крок 2
Застеліть деко пергаментом і змастіть його оливковою олією. Викладіть тісто тонким шаром, розрівняйте. Поставте в розігріту духовку на 5 хв. Готовий корж переверніть на лист фольги, зніміть папір, остудіть. Крок 3
Замочите желатин в 2 ст. л. води, залиште на 10 хв., потім підігрійте до повного розчинення. Наріжте філе лосося маленькими кубиками. Крок 4
Збийте вершковий сир, майонез і лимонний сік, посоліть і поперчіть. Влийте розтоплений желатин через ситечко, перемішайте. Крок 5
Намажте вершкову масу тонким шаром на зелений корж. Зверху розподіліть кубики лосося. Крок 6
Поверніть рулет і загорніть у фольгу. Приберіть в холодильник на 2-3 ч. Наріжте рулет скибочками.
Рулет можна зберігати в холодильнику 2-3 дні, так що сміливо готуйте його заздалегідь.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!