Рулет з копченим лососем

Красива парадна закуска, яка готується досить просто і швидко. Ми використовували класичне поєднання копченого лосося і вершкового сиру, ви можете придумати щось своє. Наприклад, додати в тісто замість шпинату варений буряк, а в начинці використовувати малосольного оселедця.

Інгредієнти

  • 100 г шпинату
  • 3 гілочки петрушки
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. борошна
  • сіль
  • оливкова олія

Для начинки:

  • 130 г філе сирокопченого (або слабосоленого) лосося
  • 100 г вершкового сиру
  • 3 ст. л. майонезу
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 1 ч. л. желатину
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Розігрійте духовку до 160 ° С. Розділіть яйця на білки і жовтки. Білки збийте до м'яких піків. Наріжте листя шпинату і петрушку. У чашу кухонного комбайна покладіть жовтки, борошно, дрібку солі, шпинат і петрушку і подрібніть. Додайте білки в зелену суміш. Крок 2

Рулет з копченим лососем

Застеліть деко пергаментом і змастіть його оливковою олією. Викладіть тісто тонким шаром, розрівняйте. Поставте в розігріту духовку на 5 хв. Готовий корж переверніть на лист фольги, зніміть папір, остудіть. Крок 3

Рулет з копченим лососем

Замочите желатин в 2 ст. л. води, залиште на 10 хв., потім підігрійте до повного розчинення. Наріжте філе лосося маленькими кубиками. Крок 4

Рулет з копченим лососем

Збийте вершковий сир, майонез і лимонний сік, посоліть і поперчіть. Влийте розтоплений желатин через ситечко, перемішайте. Крок 5

Рулет з копченим лососем

Намажте вершкову масу тонким шаром на зелений корж. Зверху розподіліть кубики лосося. Крок 6

Рулет з копченим лососем

Поверніть рулет і загорніть у фольгу. Приберіть в холодильник на 2-3 ч. Наріжте рулет скибочками.

Рулет можна зберігати в холодильнику 2-3 дні, так що сміливо готуйте його заздалегідь.

0/5 (0 Reviews)