Запечена РИБА З цитрусовими маслами

Кожна гідна риба повинна плавати. У морі, акваріумі, олії. Наше завдання & ndash; забезпечити вихід в лимонно-апельсинову річку в масляних берегах.

Інгредієнти

  • 1 велика риба (форель, палтус, сібас) вагою 2 кг
  • 200 г вершкового масла
  • 2 лимона
  • 2 лайма
  • 2 апельсина
  • оливкова олія
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для цитрусового масла доведіть вершкове масло до кімнатної температур и. Зніміть з половини цитрусових цедру дрібної теркою і вичавіть сік. Змішайте вершкове масло з 3 ч.л. соку цитрусових і цедрою, приправити сіллю і перцем. Скачайте в ковбаску, загорніть в плівку і покладіть в морозильник приблизно на 15-20 хв. Крок 2 Рибу очистіть від луски, випатрати, видаліть зябра. “Викупайте” рибу в останньому цитрусовому соку, посоліть, поперчіть з усіх боків, в тому числі зсередини. Покладіть на застелений пергаментом деко. Крок 3 Наріжте цілі цитрусові кружечками, розкладіть навколо риби. Приправте сіллю і перцем. Збризніть рибу і цитрусові оливковою олією. Крок 4 Розігрійте духовку (краще з грилем) до 200 С. Поставте рибу в верхню третину духовки. Запікайте 25 хв. Подавайте рибу гарячої, нарізавши цитрусове вершкове масло кружечками і уклавши на рибну м'якоть.

0/5 (0 Reviews)