СТЕРЛЯДЬ Кольчиком

Стерлядь Кольчиком & ndash; & nbsp; згорнута кільцем & nbsp; риба і в такому вигляді запеченная.Тіпічное блюдо з меню річкових пароплавств і ресторанів у пристаней в Росії 19-го століття.

 сТЕРЛЯДЬ Кольчиком

Інгредієнти

  • 4 стерляді вагою 500-700 г кожна
  • 120 г жовтої моркви
  • 120 г червоної моркви
  • 200 г картоплі
  • 50 г червоної цибулі
  • 200 мл рибного бульйону
  • вершкове масло для змазування
  • сіль
  • квашені брусниця, половинка лимона і зелена цибуля для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Овочі очистіть, тонко наріжте і припустіть в киплячій підсоленій воді 5-7 хв., вони повинні стати м'якше, але залишитися хрусткими. Крок 2 Приготуйте порційні сковорідки. У центр викладіть припущені овочі. Підготуйте всю стрелядь: зробіть надріз вздовж хребта від голови до хвоста. Поверніть кожну рибу в колечко і покладіть в сковороду. Змастіть спинку вершковим маслом. А при в сковорідку 2-3 ст. л. бульйону. Крок 3 Поставте рибу в розігріту до 180 ° С духовку на 25-30 хв., Потім збільште жар до 200 ° С і залиште рибу в духовці ще на 5 хв. Крок 4 Подавайте стерлядь гарячої, прикрасивши моченої брусницею, половинкою лимона і зеленою цибулею.

0/5 (0 Reviews)