Стерлядь Кольчиком & ndash; & nbsp; згорнута кільцем & nbsp; риба і в такому вигляді запеченная.Тіпічное блюдо з меню річкових пароплавств і ресторанів у пристаней в Росії 19-го століття.
Інгредієнти
- 4 стерляді вагою 500-700 г кожна
- 120 г жовтої моркви
- 120 г червоної моркви
- 200 г картоплі
- 50 г червоної цибулі
- 200 мл рибного бульйону
- вершкове масло для змазування
- сіль
- квашені брусниця, половинка лимона і зелена цибуля для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Овочі очистіть, тонко наріжте і припустіть в киплячій підсоленій воді 5-7 хв., вони повинні стати м'якше, але залишитися хрусткими. Крок 2 Приготуйте порційні сковорідки. У центр викладіть припущені овочі. Підготуйте всю стрелядь: зробіть надріз вздовж хребта від голови до хвоста. Поверніть кожну рибу в колечко і покладіть в сковороду. Змастіть спинку вершковим маслом. А при в сковорідку 2-3 ст. л. бульйону. Крок 3 Поставте рибу в розігріту до 180 ° С духовку на 25-30 хв., Потім збільште жар до 200 ° С і залиште рибу в духовці ще на 5 хв. Крок 4 Подавайте стерлядь гарячої, прикрасивши моченої брусницею, половинкою лимона і зеленою цибулею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!