РОСТБІФ З домашнім майонезом

Будь-який великий шматок м'яса можна готувати і по зворотній технології: спочатку запікати у фользі на слабких вугіллі майже до потрібної прожарювання, потім додати вугілля, зняти фольгу і швидко обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки.

РОСТБІФ З домашнім майонезом

Інгредієнти

  • приблизно 1 кг ростбіфу одним шматком
  • 2 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 2 ст. л. топленого масла
  • 0,5 ч. л. копченої паприки
  • сіль, мелений чорний перець

Для домашнього майонезу з паприкою:

  • 300 мл рафінованої олії
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 1 ст. л. білого винного оцту
  • по 1 ч. л. цукру, солі та копченої паприки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

РОСТБІФ З домашнім майонезом

Для домашнього майонезу всі продукти повинні бути кімнатної температури. Розбийте яйце в вузький стакан погружного блендера. Додайте гірчицю, оцет, сіль, цукор, паприку і 100 мл олії. Збийте до однорідності. Додайте ще 100 мл, знову збийте. Влийте останні 100 мл і збийте в густу емульсію. Крок 2

РОСТБІФ З домашнім майонезом

Ростбіф при бажанні обв'яжіть, натріть сіллю з паприкою, перцем і гірчицею. Закрийте плівкою і дайте постояти, поки розпалюєте вугілля. Розпаліть вугілля в котлі барбекю (вони повинні добре прогоріти і затягнута білим попелом). Грати прокалите і промажте жиром. Крок 3

РОСТБІФ З домашнім майонезом

Паперовими рушниками обсушити ростбіф від гірчиці, змастіть з усіх боків топленим маслом. Обсмажте ростбіф на сильних вугіллі з усіх боків (включаючи бічні) до рум'яної скоринки, приблизно 10 хв. Загорніть в декілька шарів фольги. Відгрібаючи вугілля в одну половину котла, ростбіф у фользі покладіть на решітку над другою половиною. Крок 4 Запікайте ростбіф в котлі під кришкою до ступеня готовності medium rare (54-57 ° С), приблизно 15 хв. Потім вийміть і або повністю остудіть в фользі, якщо хочете їсти гарячим, або залиште на 15 хв., Щоб їсти теплим. Подавайте з майонезом.

0/5 (0 Reviews)