Рулет з лаваша з червоною рибою & mdash; безпрограшний варіант для сімейного застілля, дружнього фуршету або дитячого дня народження. Готується він дуже просто і швидко, а подобається практично всім. Приємно і те, що ви завжди можете внести різноманітність до складу начинки рулету з лаваша з червоною рибою, наприклад, додати червоний цибулю (а не зелений), солодкий перець або стебла селери. Замість вершкового сиру можна використовувати хороший сир жирністю не менше 9%, змішаний з густою сметаною. Ну і, нарешті, зауважимо, що ідеальним варіантом для начинки рулету з лаваша стане червона риба домашнього посолу: вона більш ніжна і соковита, ніж магазинна.
Інгредієнти
- кріп – 2 гілочки
- зелена цибуля – 30 г
- вершковий сир – 200 г
- лимонний сік – 1 ст. л.
- терта лимонна цедра – 1 ст. л.
- слабосолона форель – 200 г
- тонкий лаваш – 1 шт.
- мелений чорний перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для приготування рулету з лаваша з червоною рибою кріп і зелена цибуля вимийте проточною холодною водою і обсушити паперовими рушниками. Дрібно наріжте. Крок 2
Для начинки вершковий сир викладіть в невелику ємність і розімніть вилкою. Додайте подрібнений кріп і зелена цибуля. Ретельно перемішайте. Додайте лимонний сік і терту лимонну цедру. Поперчіть. Можна злегка посолити (не перестарайтеся: за солоний смак начинки відповідає червона риба). Ретельно перемішайте вилкою. Крок 3
слабосоленої форель вийміть з упаковки і викладіть на дошку. Наріжте тонкими довгими пластинами, а не кубиками, так як в цьому випадку вона буде випадати зі шматочків рулету з червоною рибою. Крок 4
Лист лаваша покладіть на стіл, покритий шматком харчової плівки. Викладіть приготовану раніше начинку з вершкового сиру. Рівномірно розподіліть лопаткою по листу лаваша. Крок 5
По вершковому сиру з зеленню рівномірно розкладіть тонкі скибочки форелі. Посипте свіжомеленим чорним перцем. Крок 6
Лаваш з начинкою обережно скрутіть щільним рулетом. Загорніть в харчову плівку і приберіть на найхолоднішу полку холодильника не менш ніж на 30 хвилин. Крок 7
Дістаньте рулет з лаваша з червоною рибою, плівку зніміть. Наріжте великими скибочками і укладіть на велику тарілку зрізами вгору. Можна прикрасити листочками петрушки. Корисна порада
В кожен шматочок рулету з лаваша з червоною рибою можна увіткнути красиву пластикову або дерев'яну шпажку: так закуска краще збереже форму, та й є її буде зручніше.
До речіРулет з лаваша з червоною рибою можна зберігати в холодильнику близько доби. Якщо ви вже подали нарізаний рулет на стіл, пам'ятайте, що з'їсти його необхідно протягом години. & Nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!