& nbsp; Білі гриби можна замінити на печериці, але з білими рудет вийде більш ароматним.
Інгредієнти
- 1,6 -1,8 кг яловичого тонкого краю одним шматком
- 500 г довгих скибочок варено-копченого бекону
- 600-700 г розморожених білих грибів
- 2 великі цибулини
- 3-4 зубчики часнику
- 100 г тертого пармезану
- 1 ст. л. солодкої паприки
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розріжте шматок яловичини посередині вертикально уздовж, що не дорізала до кінця приблизно на 1,5 см. Розкрийте шматок як книгу. Крок 2 Тепер кожну половину теж надріжте вертикально уздовж, що не дорізала до кінця приблизно на 1,5 см – і обидва шматка розгорніть вправо і вліво як книгу. У вас вийшов не дуже рівний пласт м'яса. Крок 3 Накрийте пласт подвійним шаром плівки і відбийте його качалкою або плоским молотком для м'яса в більш рівний шар товщиною 1-1,5 см. Посоліть, поперчіть з обох сторін, натріть паприкою. Крок 4 Розігрійте духовку до 200 ° С. Для начинки гриби наріжте середніми кубиками. Подрібніть 150 г бекону, очищені цибулю і часник. Крок 5 У сковороді з товстим дном витопити жир з бекону, покладіть цибулю, обсмажте, 5 хв. Додайте гриби, збільште вогонь і обсмажуйте, помішуючи, поки не випарується рідина. Посипте часником, перемішайте, зніміть з вогню і трохи остудіть. Крок 6 Посипте яловичину тертим сиром, викладіть грибну начніку і скрутіть м'ясо в рулет. Верх накрийте скибочками бекону, укладаючи їх внахлест. Крок 7 Перев'яжіть рулет кулінарним шпагатом, укладіть на решітку, що стоїть в листі, накрийте фольгою. Поставте в духовку, через 10 хв. зменшіть температуру до 140 ° С. Запікайте 40 хв., Відкривши за 10 хв. до готовності, щоб м'ясо набуло рум'яної скоринки. Крок 8 Готовий рулет покладіть на блюдо, накрийте фольгою і дайте «відпочити» 15 хв. Видаліть шпагат, наріжте рулет поперек і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!