Пропоную дуже незвичайний варіант рулету з лаваша. Поєднання буряка, маслин і кедрових горішків просто незвичайне.
Інгредієнти
- буряк варена – 300 г
- маслини б/к – 75 г
- часник – 2 зуб.
- лаваш тонкий – 2 листи
- горіхи кедрові – 50 г
- оцет бальзамічний – за смаком
- масло оливкове
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Горішки підсушити на сухій сковороді. Крок 2
У блендері подрібнити буряк, горішки, маслини, часник. Крок 3
Додати оцет і масло. Посолити, поперчити. Крок 4
Рівномірно нанести масу на лаваш, згорнути рулетом. Покласти на обробну дошку швом вниз. Крок 5
Рулет нарізати. Смачного! Корисна порада
Підсушені на сковороді горішки набагато смачніше.
Господині на замітку
Щоб красиво нарізати рулет, потрібно промивати і витирати ніж після кожного зрізу, інакше буряк все забарвить.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!