РУЛЕТИКИ з форелі І палтус З зеленим перцем і каперси

Жирну солонувату форель завжди хочеться їсти з чимось трохи гострим і кислуватим. Спробуйте зробити такі рулетики, коли до вас прийшло багато народу & ndash; випити білого вина або пива. Це прекрасна закуска.

Інгредієнти

  • 200 г тонких скибочок слабосоленої або подкопченной форелі
  • 100 г тонких скибочок палтуса холодного копчення
  • 100 г м'якого вершкового сиру
  • 15 скибочок житнього хліба
  • сік і цедра половини лимона
  • 1 ч. л. гострої гірчиці дижонской
  • 1 ст. л. маринованого зеленого перцю
  • 1 ст. л. каперсів
  • маленький пучок кропу
  • оливкова олія
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 З хліба зріжте кірки, кожен шматок трохи розкачайте качалкою, збризніть з обох сторін маслом і покладіть в маленьку формочку для маффінів. Притисніть пальцями до дна і бортикам. Запікайте в розігрітій до 200 ° С духовці до скориночки, 5-7 хв. Остудіть, вийміть з формочок. Крок 2 Розстелите на робочій поверхні великий шматок плівки, на який покладіть внахлест скибочки форелі так, щоб вийшов довгий прямокутник. Збризніть рибу лимонним соком, приправити перцем і покладіть поверх скибочки палтуса. Крок 3 Зелений перець обсушити. Каперси промийте холодною водою і теж обсушити. Дрібно порубати разом каперси і зелений перець. Рівномірно посипте цією сумішшю рибу і скрутіть в щільний довгий рулет. Закрутіть вільні кінці плівки і покладіть рулет в морозильник на 15 хв. Крок 4 Сир розітріть з гірчицею і подрібненою цедрою. Розкладіть отриману масу потроху по хлібним «кошиках». Крок 5 Кріп подрібніть. Вийміть рибний рулет з морозилки, зніміть плівку і дуже гострим тонким ножем розрізати на 15 рівних частин. Розкладіть по «кошиках» і посипте кропом. Подайте протягом 1 ч. До речі

Маринований зелений перець досить часто з'являється у нас в супермаркетах, але так само часто залишається непоміченим. Це невеликі непримітні баночки, зазвичай вони стоять там же, де каперси і гірчиця. Великий плюс цього продукту в тому, що навіть будучи відкритим, перець дуже довго & ndash; кілька місяців & ndash; спокійнісінько стоїть в дверцятах холодильника і не псується.

0/5 (0 Reviews)