РИБА В цитрусових МАРИНАДІ ПО РЕЦЕПТОМ Гордон Рамзі

Риба і лимон – шлюб, народжений на небесах. А якщо додати до цього класичному поєднанню ще й аромат лайма і апельсина, то риба в такому маринаді розквітне і запахне нетутешніми ароматами. Ніяка купівельна червона риба не зрівняється з таким пишністю.

Інгредієнти

  • 900 г філе сьомги або будь-який червоною риби на шкірі
  • 250 г великої морської солі
  • 380 г темного тростинного цукру (демірара)
  • 4 зірочки бадьяна
  • 1 ч.л. коріандру
  • цедра 3 апельсинів
  • цедра 1 лайма
  • цедра 1 лимона

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Все, крім рибного філе, завантажте в блендер і подрібніть до однорідності. Крок 2

РИБА У цитрусових МАРИНАДІ пО РЕЦЕПТОМ Гордон Рамзі

Обробну дошку (або емальованому лоток, якщо знайдете підходящого розміру) вистелити плівкою так, щоб краї звисали з боків. Крок 3

Розподіліть по плівці третину цитрусового маринаду і викладіть на нього лосося шкірою вниз. Зверху розподіліть залишилася суміш. Крок 4

РИБА у цитрусових МАРИНАДІ ПО РЕЦЕПТОМ Гордон Рамзі

Гарненько замотайте рибу в плівку. Зверху покладіть другу дошку і неважкий вантаж (наприклад, чавунну сковороду або ступку) і приберіть рибу в холодильник на 12 годин. Крок 5

РИБА У цитрусових МАРИНАДІ ПО РЕЦЕПТОМ Гордон Рамзі

Перед подачею рибу вимийте, ретельно витре і наріжте тонкими скибочками. До речі

Оскільки цедру з апельсина, лимона і лайма ви зняли, а самі плоди залишилися, то паралельно з рибою можете приготувати один з & nbsp; цих салатів

0/5 (0 Reviews)