Риба і лимон – шлюб, народжений на небесах. А якщо додати до цього класичному поєднанню ще й аромат лайма і апельсина, то риба в такому маринаді розквітне і запахне нетутешніми ароматами. Ніяка купівельна червона риба не зрівняється з таким пишністю.
Інгредієнти
- 900 г філе сьомги або будь-який червоною риби на шкірі
- 250 г великої морської солі
- 380 г темного тростинного цукру (демірара)
- 4 зірочки бадьяна
- 1 ч.л. коріандру
- цедра 3 апельсинів
- цедра 1 лайма
- цедра 1 лимона
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Все, крім рибного філе, завантажте в блендер і подрібніть до однорідності. Крок 2
Обробну дошку (або емальованому лоток, якщо знайдете підходящого розміру) вистелити плівкою так, щоб краї звисали з боків. Крок 3
Розподіліть по плівці третину цитрусового маринаду і викладіть на нього лосося шкірою вниз. Зверху розподіліть залишилася суміш. Крок 4
Гарненько замотайте рибу в плівку. Зверху покладіть другу дошку і неважкий вантаж (наприклад, чавунну сковороду або ступку) і приберіть рибу в холодильник на 12 годин. Крок 5
Перед подачею рибу вимийте, ретельно витре і наріжте тонкими скибочками. До речі
Оскільки цедру з апельсина, лимона і лайма ви зняли, а самі плоди залишилися, то паралельно з рибою можете приготувати один з & nbsp; цих салатів
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!