СЬОМГА В бальзамічний глазурі з овочами-ГРИЛЬ

Сьомга – риба благородна, вимагає до себе особливого ставлення. & Nbsp; Під час приготування, важливо розрахувати час до хвилини, щоб не пересушити рибу. Потрібно, щоб риба в середині залишалася злегка сирої, тоді вона буде соковитою. Купуючи рибу, зверніть увагу, щоб шматки були однакової товщини і розміру, тоді вони все приготуються одночасно.

Інгредієнти

  • 4 зубчики часнику
  • 6 ст. л. бальзамічного оцту
  • 600-700 г філе лосося на шкірі
  • 1,5 ст. л. меду
  • 1 ст. л. з гіркою діжонськой гірчиці
  • сіль, мелений чорний перець
  • оливкова олія
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">петрушка для подачі

Для овочів-гриль:

  • 1 великий баклажан
  • 1 великий цукіні
  • 2 різнокольорових солодких перцю
  • 3 зубчики часнику
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 2 ч. Л. лимонного соку
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. меду
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СЬОМГА В бальзамічний глазурі з овочами-ГРИЛЬ

Наріжте баклажани і цукіні кружальцями завтовшки 5-6 мм. Солодкий перець розрізати на 6 частин. Очистіть і дрібно порубати часник, змішайте з оливковою олією, лимонним соком, соєвим соусом і медом, посоліть і поперчіть маринад. Покладіть овочі на велику тацю і полийте маринадом. Залиште на 10 хв. Крок 2

СЬОМГА В бальзамічний глазурі з овочами-ГРИЛЬ

Приготуйте глазур. Очистіть і дрібно порубати часник. У маленькій сковороді або сотейнику розігрійте 1 ст. л. оливкового масла на середньому вогні, покладіть часник і смажте, помішуючи, до появи аромату, 1-2 хв. Додайте бальзамічний оцет, мед, гірчицю, сіль і перець, добре перемішайте і готуйте на повільному вогні, поки суміш не загусне, 3-4 хв. Крок 3 Розігрійте духовку до 200 ° С. Розріжте філе сьомги на 4 порційних шматка. Викладіть філе шкірою вниз на деко, застелене пергаментом. Змастіть філе глазур'ю за допомогою пензлика і поставте в розігріту духовку на 5 хв. Знову змастіть рибу глазур'ю і поверніть в духовку ще на 5 хв. Крок 4

СЬОМГА В бальзамічний ГЛАЗУРІ з овочами-ГРИЛЬ

Розігрійте сковороду-гриль і обсмажте овочі. Перекладіть на блюдо, викладіть сьомгу і посипте петрушкою.

0/5 (0 Reviews)