САЛАТ ЦЕЗАР З КУРКОЮ

Хто сказав, що & laquo; Цезар & raquo; можна їсти тільки в ресторані? Він легко готується вдома. Головне, зробити смачну заправку & ndash; це фактично домашній майонез з додаванням часнику і анчоусів.

САЛАТ ЦЕЗАР з куркою

Інгредієнти

  • 2 середніх філе курячої грудки
  • 200 г пармезану
  • 1 великий качан салату романо
  • сіль, мелений чорний перець

Для заправки:

  • 1 яйце
  • 1 зубчик часнику
  • 6-8 філе анчоуса
  • по 1,5 ст. л дижонской гірчиці і білого винного оцту
  • по 1 ч. Л. вустерського соусу, солі і білого перцю
  • 250 мл рослинного рафінованого масла

Для сухариків:

  • 100 мл рослинного масла
  • 1 невелика чіабатта
  • 2 зубчики часнику , сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Натріть куряче філе сіллю і & nbsp; перцем, зваріть на пару, 20 & nbsp; хв. Остудіть і & nbsp; наріжте тонкими скибочками. Крок 2

САЛАТ ЦЕЗАР з куркою

Для заправки розбийте яйце в & nbsp; стакан погружного блендера, додайте роздавлений і & nbsp; очищений часник, анчоуси, оцет, діжонська гірчицю, вустерский соус, сіль, цукор, перець і & nbsp; 100 & nbsp; мл олії. Збийте до однорідності. Долийте масло, що залишилося, збийте в & nbsp; густу емульсію. Спробуйте, при необхідності приправте ще сіллю, цукром, оцтом або гірчицею. Крок 3

САЛАТ ЦЕЗАР з куркою

Для сухариків збийте блендером до однорідності масло і & nbsp; часник, посоліть. Нарвіть хліб на зручні для їжі невеликі шматочки. Полийте маслом, добре перемішайте і & nbsp; запечіть при 200 & nbsp; ° С, приблизно 5 & nbsp; хв. Хліб не & nbsp; повинен бути пересушений. Крок 4

САЛАТ ЦЕЗАР з куркою

для салату половину пармезану наріжте ножем для чищення овочів великими пелюстками. Решта сир натріть на дрібній тертці. Крок 5

САЛАТ ЦЕЗАР з куркою

Нарвіть листя романо руками, видаляючи занадто тверді і & nbsp; горчащіе підстави листя. Шматочки листя повинні бути досить великими, але зручними для їжі. Крок 6 Змішайте листя романо з & nbsp; парою ложок соусу і & nbsp; тертим пармезаном, розкладіть по & nbsp; тарілках. Викладіть курку на листя, посипте сухарями і & nbsp; пелюстками пармезану. Решта соус подайте окремо.

0/5 (0 Reviews)