САЛАТ М'ясний

Чим більше різних м'ясних продуктів ви & nbsp; покладіть в & nbsp; цей салат, тим смачніше він вийде. Особливу пікантність йому додадуть маленькі сирокопчені ковбаски або & nbsp; салямі.

 САЛАТ М'ясний

Інгредієнти

  • 300 г & nbsp; м'ясного асорті (варений язик, буженина, варена яловичина, шинка)
  • 6 перепелиних яєць
  • 3 маринованих огірочка
  • 5 печериць
  • 6-8 помідорів чері
  • 1 червона солодка цибулина
  • 1 ч. л. каперсів
  • 2 ст. л. яблучного оцту
  • 4 ст. л. оливкового масла
  • 1 ч. л. гірчиці
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Для заправки збийте в & nbsp; мисочці оцет, гірчицю і & nbsp; оливкова олія, посоліть і & nbsp; поперчіть. Наріжте шампіньйони тонкими скибочками і & nbsp; злегка збризніть заправкою, залиште на 10 & nbsp; хв. Крок 2 Перепелині яйця покладіть в & nbsp; сотейник, залийте холодною водою і & nbsp; поставте на & nbsp; вогонь. Доведіть до кипіння і & nbsp; варіть 3 & nbsp; хв. Обдайте холодною водою, остудіть і & nbsp; очистіть. Розріжте навпіл. Крок 3

САЛАТ М'ясний

Наріжте м'ясне асорті соломкою . Цибулю очистіть і & nbsp; наріжте півкільцями. Дрібно наріжте огірки. Помідори черрі розрізати навпіл. Крок 4

САЛАТ М'ясний

Змішайте м'ясне асорті, огірки, цибуля, & nbsp; печериці та & nbsp; каперси, полийте салат заправкою. Крок 5 Викладіть салат гіркою на блюдо і & nbsp; прикрасьте перепелиними яйцями і & nbsp; помідорами чері.

0/5 (0 Reviews)