Чим більше різних м'ясних продуктів ви & nbsp; покладіть в & nbsp; цей салат, тим смачніше він вийде. Особливу пікантність йому додадуть маленькі сирокопчені ковбаски або & nbsp; салямі.
Інгредієнти
- 300 г & nbsp; м'ясного асорті (варений язик, буженина, варена яловичина, шинка)
- 6 перепелиних яєць
- 3 маринованих огірочка
- 5 печериць
- 6-8 помідорів чері
- 1 червона солодка цибулина
- 1 ч. л. каперсів
- 2 ст. л. яблучного оцту
- 4 ст. л. оливкового масла
- 1 ч. л. гірчиці
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для заправки збийте в & nbsp; мисочці оцет, гірчицю і & nbsp; оливкова олія, посоліть і & nbsp; поперчіть. Наріжте шампіньйони тонкими скибочками і & nbsp; злегка збризніть заправкою, залиште на 10 & nbsp; хв. Крок 2 Перепелині яйця покладіть в & nbsp; сотейник, залийте холодною водою і & nbsp; поставте на & nbsp; вогонь. Доведіть до кипіння і & nbsp; варіть 3 & nbsp; хв. Обдайте холодною водою, остудіть і & nbsp; очистіть. Розріжте навпіл. Крок 3
Наріжте м'ясне асорті соломкою . Цибулю очистіть і & nbsp; наріжте півкільцями. Дрібно наріжте огірки. Помідори черрі розрізати навпіл. Крок 4
Змішайте м'ясне асорті, огірки, цибуля, & nbsp; печериці та & nbsp; каперси, полийте салат заправкою. Крок 5 Викладіть салат гіркою на блюдо і & nbsp; прикрасьте перепелиними яйцями і & nbsp; помідорами чері.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!