Нескладний у приготуванні і смачний салат прикрасить пасхальний стіл.
- варене куряче м'ясо 250 г
- маринована морська капуста 150 г
- морква по-корейськи 150 г
- варені яйця 5 шт.
- цибуля 1 шт.
- майонез 250 мл
- куркума 1 щіпка (і)
- для прикраси: редис 3 – 4 шт. < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> петрушка (гілочки) 2 шт.
- зелений лук (перо) 2 шт.
- кетчуп 2 – 3 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!