Нескладний у приготуванні і смачний салат прикрасить пасхальний стіл.
Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти
- варене куряче м'ясо 250 г
- маринована морська капуста 150 г
- морква по-корейськи 150 г
- варені яйця 5 шт.
- цибуля 1 шт.
- майонез 250 мл
- куркума 1 щіпка (і)
- для прикраси: редис 3 – 4 шт. < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> петрушка (гілочки) 2 шт.
- зелений лук (перо) 2 шт.
- кетчуп 2 – 3 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Варене куряче м'ясо дрібно нарізати або розібрати на волокна. Для нарізування м'яса мені б підійшла обробна дошка з ножеточка від бренду Joseph Joseph. Дуже зручне пристосування з серії “2 в 1”. Не потрібно витрачати час і шукати ножеточка, якщо затупився ніж: все по рукою. Крок 2
Мариновану морську капусту і моркву по-корейськи відцідити від зайвої рідини. Я із задоволенням скористалася б красивими і практичними друшляк Nest від бренду Joseph Joseph. Крок 3
Лук очистити, дрібно нарізати, обдати окропом, обсушити. Крок 4
Яйця очистити, натерти на дрібній тертці, додати куркуму і половину норми майонезу, перемішати. Я б мріяла для подрібнення яєць мати тертку-спіралайзер з трьома лезами і контейнером від бренду Joseph Joseph. Дуже зручна річ: швидко подрібнює і все навколо чисто. Крок 5 У овальне блюдо викласти шарами: куряче м'ясо – морська капуста – цибуля – морква. Кожен шар змастити майонезом. Обмазати верх салату яєчною масою, надаючи форму яйця. Поставити в холодильник на 1 ч. Крок 6
Перед подачею салат прикрасити “квітами” з фігурно нарізаної редису, листочками петрушки, пір'ям зеленого лука. Кетчупом намалювати літери “ХВ”. Подати салат до святкового великоднього столу. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!