САЛАТ ВЕЛИКОДНІЙ ВІНОК

Салат & quot; Великодній вінок & quot; стане прикрасою будь-якого пасхального столу. У цьому салаті головне – форма і подача, а який рецепт ви візьмете за основу не так і важливо.

Інгредієнти

  • 500 г вареної курки
  • 3 великі варені картоплини
  • 1 середня цибулина
  • 3 варених яйця
  • 200 г печериць
  • 100 г маринованих грибів
  • пучок петрушки
  • 300 г майонезу
  • 2 ст. л. оцту з білого вина
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шматочки різнокольорових овочів

  • петрушка
  • фарбовані яйця

Покроковий рецепт приготування

  1. Картопля і яйця наріжте маленькими кубиками, мариновані гриби і курку – невеликими шматочками. Петрушку подрібніть. Картопля змішайте з петрушкою, заправте майонезом, посоліть і поперчіть.
  2. Лук очистите, подрібніть, посоліть і залийте оцтом. Залиште на 30 хв.
  3. Печериці наріжте скибочками. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте гриби до золотистого кольору. Посоліть і поперчіть.
  4. На велике блюдо викладіть у формі кільця половину картоплі. Зверху розкладіть половину яєць, потім шар обсмажених печериць.
  5. Наступним шаром покладіть половину маринованої цибулі, на нього – половину курки і мариновані гриби. Полийте злегка майонезом. Повторіть шари.
  6. Змастіть рясно салат майонезом і поставте настоюватися, мінімум на 1 год. Прикрасьте листочками петрушки і шматочками овочів. У центр покладіть фарбовані яйця.
0/5 (0 Reviews)