Після святкування Пасхи завжди залишається багато варених яєць. Котрий рік я роблю з варених яєць цю чудову закуску, від якої в захваті і дорослі, і діти. Начинка може бути будь-який, у мене в цей раз була печінка тріски. Капелюшки грибів забарвлюються міцний чаєм, на смак яйця заварка не впливає.
Смачні страви з яєць x Інгредієнти
- варені яйця 3 шт.
- печінка тріски (банку) 1 шт.
- майонез 1 ч. л.
- зелень (для прикраси) 1/4 пучок
- міцний чай 100 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Беремо варені яйця і розрізаємо їх так, щоб вийшло 2 частини: 2/3 (тонка частина) і 1/3 (більш товста частина). Менша частина – це буде капелюшок нашого гриба. Велика – ніжка. Крок 2 Виймаємо з половинок яєчний жовток в окрему мисочку. Крок 3 Далі робимо міцний чай і кидаємо туди наші капелюшки і даємо їм покипіти в заварці хвилин 10-15. Чай додасть нашим капелюшках коричневий колір. На смак це ніяк не вплине Крок 4
Поки капелюшки коричневеют, займемося начинкою. Для цього додаємо до жовтків печінка тріски і майонез. Все перемішуємо за допомогою вилки. Потім фаршируємо наші “ніжки”. Якщо від жовтка залишилося маленький отвір, то можна акуратно ножем збільшити його. Наші грибочки готові. Крок 5
Вони не тільки красиві , а й смачні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!