ВЕЛИКОДНІЙ ягня зі спаржею

В Італії великодній обід & nbsp; & ndash; це велике сімейне торжество, на яке збираються всі родичі. А ягня & ndash; головний великодній сімвол.Запекайте ягняти в гарному посуді, яку відразу можна поставити на стіл. Це дуже ефектно & ndash; обробити великий шматок м'яса на очах у гостей.

ВЕЛИКОДНІЙ ягня зі спаржею

Інгредієнти

  • 1 нога ягняти (2-2,5 кг)

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розітріть в ступці листя розмарину, часник і хорошу пучку чорного перцю. Натріть м'ясо цією сумішшю, викладіть у велику миску, полийте лимонним соком і оливковою олією. Розподіліть рідина по м'ясу, накрийте миску і залиште м'ясо на 4 ч при кімнатній температурі, час від часу перевертаючи ногу. Крок 2 Помістіть м'ясо в рукав для запікання і викладіть на деко. Запікайте в розігрітій до 200 ° С духовці 1 год 30 хв. Потім розріжте рукав, полийте ніжку вийшов соком і готуйте ще 15 хв., Включивши функцію «гриль». Дайте м'яса відпочити 15 хв. Крок 3 Для різотто розігрійте бульйон і залиште на маленькому вогні – він повинен залишатися гарячим. Спаржу подрежьте і овощечисткой очистіть від грубої шкірки. Відріжте головки з самої верхньої частини стебла, приблизно на 2,5 см. Бланшируйте їх в окропі 2 хв., А стебла – 3 хв. Викладіть стебла в блендер, додайте ополоник бульйону і подрібніть в імпульсному режимі в грубе пюре зі шматочками. Крок 4 У великому сотейнику з товстим дном розігрійте половину вершкового і оливкове масло. Обсмажте дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додайте рис і готуйте, помішуючи, 2 хв., Рис повинен стати прозорим. Крок 5 Почніть додавати в рис бульйон, ополоник за ополоником, чекаючи, поки рис вбере попередню порцію. Готуйте таким чином рис рівно 18 хв., Потім додайте пюре з стебел, вермут, вершкове масло і половину пармезану. Перемішайте лопаткою рухом знизу вгору. Посоліть, поперчіть. Додайте кінчики спаржі, що залишився пармезан і ще раз злегка перемішайте.

0/5 (0 Reviews)