САЛАТ СТОЛИЧНИЙ

Салат Столичний & mdash; така ж класика нашого святкового столу, як і оселедець під шубою або Мімоза. Правда, зазвичай ми за звичкою називаємо його & laquo; Олів'є & raquo ;, що, м'яко кажучи, не зовсім вірно. Салат Столичний можна готувати як з відвареним язиком, так і з куркою (як в нашому варіанті). Другий не гірше першого, принаймні точно доступніше. Особливу родзинку салату Столичний надає крабове м'ясо в якості прикраси. До речі, якщо є можливість, купіть консервоване, а не звичайні & laquo; палички & raquo ;: з ним блюдо стане більш вишуканим.

САЛАТ СТОЛИЧНИЙ

 САЛАТ СТОЛИЧНИЙ

Інгредієнти

  • куряче філе – 250 г
  • картопля великий – 1 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • мариновані огірки – 2 шт.
  • консервований зелений горошок – 50 г
  • майонез – 80 г
  • петрушка – 1 гілочка
  • крабове м'ясо – 30 г
  • сіль, мелений чорний перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Підготуйте інгредієнти для салату Столичний. Куряче філе залийте гарячою водою і доведіть до кипіння. Зніміть піну і варіть на маленькому вогні 45 хвилин. Дайте охолонути. Крок 2

САЛАТ СТОЛИЧНИЙ

Картопля для салату ретельно вимийте щіткою, покладіть в кухлик і залийте гарячою водою. Доведіть до кипіння і варіть близько 25 хвилин. Дайте охолонути. Крок 3

САЛАТ СТОЛИЧНИЙ

Яйця для салату залийте водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть 10 хвилин, потім охолодіть проточною водою і дайте охолонути. Крок 4

САЛАТ СТОЛИЧНИЙ

Картопля очистіть, потім наріжте маленькими кубиками. Перекладіть у велику миску. Куряче філе і мариновані огірки для салату також наріжте маленькими кубиками. Додайте до картоплі. Крок 5

САЛАТ СТОЛИЧНИЙ

У миску до всіх підготовленим інгредієнтам додайте консервований горошок і майонез. Посоліть, поперчіть за смаком і перемішайте. Перекладіть в салатник. Крок 6

САЛАТ СТОЛИЧНИЙ

Поверх салату Столичний натріть на середній або дрібній тертці круто зварене яйце. Прикрасьте крабовим м'ясом і листочками петрушки з гілочки. Подайте на стіл. До речі

Щоб куряче філе для салату Столичний набуло більш яскравий смак, при варінні додайте у воду трохи солі, а також щіпку сушених пряних трав за смаком.

0/5 (0 Reviews)