ТЕЛЯТИНА ПО-Орловський

Якщо у вас вдома є кулінарна пальник, злегка обпечуся нею м'ясо, перш ніж закривати його овочами і сиром, & ndash; це додасть страві аромат димку, як ніби воно готувалося на вугіллі.

 ТЕЛЯТИНА ПО-Орловський

ТЕЛЯТИНА ПО-Орловський

Інгредієнти

  • 4 телячих стейка з лопатки
  • 1 великий корінь селери
  • 2 великі цибулини
  • 100 г тертого пармезану
  • 200 г моцарели для піци
  • 2 ст. л. топленого масла
  • 2 ч. л. оливкового масла
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ТЕЛЯТИНА ПО-Орловський

Злегка відбийте м'ясо важким товкачем або рукояткою шеф ножа (НЕ молотком). Приправте по обидва боки сіллю і перцем, натріть оливковою олією. Накрийте плівкою і дайте подмаріноваться, поки готуєте все інше. Крок 2 Розігрійте духовку до 170 ° С. Очистіть цибулю, наріжте кружальцями завтовшки 1 см. Змастіть форму для запікання половиною топленого масла, викладіть цибулю в один шар (намагайтеся щоб кухля не розпадалися). Полийте цибулю маслом, що залишилося. Поставте форму в верхню третину духовки на 15 хв. Крок 3 Очистіть корінь селери і наріжте тонкими (2-3 мм) скибочками. Викладіть скибочки в каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння, посоліть і зніміть з вогню. Через 5 хв. злийте воду. Крок 4

ТЕЛЯТИНА ПО-Орловський

тонко наріжте моцарелу. Викладіть м'ясо в форму на цибулю, на нього викладіть половину моцарелли. Потім упереміш з залишилася моцарелою викладіть селера. Крок 5

ТЕЛЯТИНА ПО-Орловський

влийте в форму трохи води, посипте пармезаном. Поставте форму в центр духовки і запікайте до рум'яної скоринки, приблизно 25 хв. Подавайте гарячої.

0/5 (0 Reviews)