Террін з ТРЬОХ ВИДІВ М'ЯСА

Якщо вам подобається більш дрібна текстура терріна, ви можете провернути свинину з телятиною через м'ясорубку, так м'ясні шари вийдуть більш щільними.

Інгредієнти

  • 500 г м'якоті свинячої корейки
  • 500 г м'якоті телятини
  • 200 г філе курячої грудки
  • 20 тонких скибочок бекону
  • 1 стакан оливок, фаршированих перцем
  • 1 яйце
  • 10 гілочок чебрецю
  • 3 лаврові листки
  • 50 мл коньяку
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Наріжте телятину і свинину маленькими кубиками. Крок 2

Террін з ТРЬОХ ВИДІВ М'ЯСА

Покладіть обидва види м'яса у велику миску, додайте яйце, коньяк і листочки чебрецю. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Залиште маринуватися на 2-4 години. Крок 3

Террін з ТРЬОХ ВИДІВ М'ЯСА

наріжте філе курячої грудки кубиками зі стороною 1 см, перекладіть в миску, посоліть і поперчіть. Додайте оливки і перемішайте. Крок 4

Террін з ТРЬОХ ВИДІВ М'ЯСА

Розігрійте духовку до 200 ° С. Викладіть форму для Террін розміром 28х12 см скибочками бекону внахлест так, щоб звисали кінці. Крок 5

Террін з ТРЬОХ ВИДІВ М'ЯСА

на дно форми викладіть половину суміші зі свинини і телятини, трохи притисніть і розрівняйте поверхню. Потім покладіть куряче філе з оливками, і знову шар свинини з телятиною. Кілька разів вдарте формою з терріном по столу, щоб зменшити кількість пустот. Крок 6

Террін з ТРЬОХ ВИДІВ М'ЯСА

Загорніть висячі кінці бекону на терен, розкладіть лаврові листи. Накрийте форму фольгою. Поставте форму з терріном в глибоке деко або форму більшого розміру. Влийте гарячу воду, щоб вона доходила до середини форми з терріном. Поставте в духовку і запікайте 40 хв. Потім зніміть фольгу і продовжуйте готувати ще 15 хв. Крок 7 Остудіть террин. Накрийте харчової плівкою або фольгою, покладіть дошку і поставте вантаж. Приберіть в холодильник мінімум на 24 год. Крок 8 Акуратно витягніть террин з форми і наріжте скибочками.

0/5 (0 Reviews)