Якщо вам подобається більш дрібна текстура терріна, ви можете провернути свинину з телятиною через м'ясорубку, так м'ясні шари вийдуть більш щільними.
Інгредієнти
- 500 г м'якоті свинячої корейки
- 500 г м'якоті телятини
- 200 г філе курячої грудки
- 20 тонких скибочок бекону
- 1 стакан оливок, фаршированих перцем
- 1 яйце
- 10 гілочок чебрецю
- 3 лаврові листки
- 50 мл коньяку
- сіль
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Наріжте телятину і свинину маленькими кубиками. Крок 2
Покладіть обидва види м'яса у велику миску, додайте яйце, коньяк і листочки чебрецю. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Залиште маринуватися на 2-4 години. Крок 3
наріжте філе курячої грудки кубиками зі стороною 1 см, перекладіть в миску, посоліть і поперчіть. Додайте оливки і перемішайте. Крок 4
Розігрійте духовку до 200 ° С. Викладіть форму для Террін розміром 28х12 см скибочками бекону внахлест так, щоб звисали кінці. Крок 5
на дно форми викладіть половину суміші зі свинини і телятини, трохи притисніть і розрівняйте поверхню. Потім покладіть куряче філе з оливками, і знову шар свинини з телятиною. Кілька разів вдарте формою з терріном по столу, щоб зменшити кількість пустот. Крок 6
Загорніть висячі кінці бекону на терен, розкладіть лаврові листи. Накрийте форму фольгою. Поставте форму з терріном в глибоке деко або форму більшого розміру. Влийте гарячу воду, щоб вона доходила до середини форми з терріном. Поставте в духовку і запікайте 40 хв. Потім зніміть фольгу і продовжуйте готувати ще 15 хв. Крок 7 Остудіть террин. Накрийте харчової плівкою або фольгою, покладіть дошку і поставте вантаж. Приберіть в холодильник мінімум на 24 год. Крок 8 Акуратно витягніть террин з форми і наріжте скибочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!