Це відразу і риба, і гарнір, так що нічого, крім зеленого салату і келихи білого вина, сюди не потрібно.
Інгредієнти
- 400 г листкового тіста
- 4 шматки філе лосося без шкіри по 160-180 г
- 200 г« перлин »дрібної або середньої тапиоки
- 2 середні цибулини
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 3 зубчики часнику
- 4-5 гілочок кінзи
- соєвий соус
- топлене масло
- сіль, мелений білий перець
- яйце для змащування і чорний кунжут
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Натріть шматки лосося соєвим соусом, посипте перцем. Відваріть тапиоку згідно з інструкцією на упаковці у великій кількості підсоленого окропу. Промийте холодною водою. Крок 2 Цибуля, часник і імбир очистіть і дуже дрібно наріжте. Розігрійте топлене масло, обсмажити цибулю, 5 хв., Потім додайте часник і імбир, обсмажуйте ще 2 хв. Крок 3 Змішайте з Тапіока, приправте перцем і соєвим соусом. Додайте дрібно нарізану кінзу. Крок 4 Розріжте тісто на 4 рівних шматка, злегка розкачайте. У центр кожного покладіть рівним шаром начинку з тапиоки, зверху – шматок лосося, підійміть краю тесту і защіпнтіе. Змастіть збовтаним яйцем, посипте кунжутом, виконайте в центрі отвір для виходу пари. Запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці приблизно 18 хв. Подавайте гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!