Салат з копченої форелі, цукіні і смажений хліб

Цей салат & mdash; не тільки яскравий, але і ситний. Його можна подати і в обід, і на вечерю. Готується він просто, а якщо доповнити його келихом білого вина, точно перетворить будь-який будній день в невеличке свято.

Інгредієнти

  • 300 г форелі гарячого копчення (або інший червоної риби)
  • 2 середніх цукіні
  • 400 г помідорів чері
  • 5 пір'я зеленої цибулі
  • 6 скибок сільського хліба
  • оливкова олія
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для заправки дрібно наріжте кріп. У невеликій мисці змішайте оцет, сметану і кріп, посоліть і поперчіть. Додайте оливкову олію і добре збийте. Крок 2 Розігрійте духовку до 160 ˚ С. Наріжте хліб великими кубиками і збризніть оливковим маслом. Викладіть на деко і поставте в духовку. Запікайте до золотистого кольору, перемішавши один раз, 15-20 хв. Вийміть з духовки. Збільште температуру духовки до 220 ˚С. Крок 3 Цукіні розрізати вздовж на 4 частини, а потім на шматочки довжиною 2,5-3 см. Застеліть деко пергаментом. На одну половину викладіть цукіні і змастіть їх за допомогою пензлика оливковою олією, посоліть. На іншу половину дека покладіть помідори і збризніть оливковим маслом, посоліть. Поставте деко на верхній рівень духовки. Крок 4 Запікайте овочі, виймаючи їх у міру готовності. Помідори повинні стати м'якими, а шкірка лопнути приблизно через 12 хв. Цукіні готуйте 15-18 хв., Вони повинні стати м'якими і злегка зарум'яниться. Готові овочі трохи остудіть, 10 хв. Крок 5 Розберіть копчену рибу на невеликі шматочки. Покладіть овочі на блюдо, додайте рибу, хліб і крупно нарізану зелену цибулю. Полийте салат заправкою і перемішайте.

0/5 (0 Reviews)