Це божевільною смакоти салат. Для нього можна взяти не найніжніші листя шпинату & nbsp; & ndash; адже заправка дуже насичена
Інгредієнти
- 300 г листя шпинату
- 2 яйця
- 100 г міцних печериць
- 1 червона кримська цибулина
- 1 великий шматок білого сільського хліба
- оливкова олія
Для заправки:
- 100 г бекону
- 1 маленька цибулина шалот
- 1 зубчик часнику
- 50 г коричневого цукру
- 40 мл яблучного оцту
- 100 мл оливкової олії
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для заправки очистіть і дрібно наріжте шалот. Роздавите, очистіть і дрібно порубати часник. Скибочки бекону наріжте смужками шириною 1 см. Покладіть бекон на сковороду і витоплювати на середньому вогні 10 хв. Крок 2
Дістаньте бекон з сковороди шумівкою, а в жир, що залишився покладіть шалот і часник. Додайте коричневий цукор, добре перемішайте. Зніміть з вогню. Вмішайте віночком оцет і оливкове масло. Приправте сіллю і перцем. Крок 3
У невеликій сотейник або каструльку налийте холодну воду, покладіть яйця. На слабкому вогні доведіть воду до кипіння, вимкніть вогонь і накрийте кухлик кришкою. Через 10 хв. яйця будуть готові. Очистіть їх і розріжте на четвертинки. Крок 4
Цибулину очистіть і наріжте тонкими полуперьямі. Печериці протріть серветкою. Видаліть у печериць ніжки (вони не знадобляться), капелюшки наріжте тонкими скибочками. Крок 5
у хліба видаліть кірку, наріжте м'якуш кубиками і швидко обсмажити до золотистої скоринки в тій сковороді, де смажився бекон, додавши трохи оливкового масла. Крок 6
Листя шпинату при необхідності промити, обсушити на паперовому рушнику і викладіть в миску, додайте цибулю і гриби, залийте теплою заправкою і розкладіть по тарілках. Викладіть на шпинат яйця і грінки, посипте обсмаженою беконом. Подавайте салат теплим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!