Пиріг виходить легким, пишним, смачним при смачним) і дуже ароматним. А ніжний сирний крем надовго зберігає відчуття ситості.
Святкові страви до великоднього столу 70 років Перемоги x Інгредієнти
- яйце – 4 шт.
- цукор – 100 г
- рослинне масло – 30 мл
- борошно – 150 г
- розпушувач – 10 г
- ванілін – 1 пак.
- коньяк – 2 ст.л.
- волоські горіхи – 150 г
- какао-порошок – 4 ст.л.
- цукрова пудра – 50 г
- м'ята – 4 гілочки
- сир – 300 г
- ванільний пудинг – 1 упак.
- вишня коктейльна – 1 скл.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Готуємо крем: сир пробити блендером або протерти через сито, додати яйце (1 шт.), цукрову пудру, ванільний пудинг. Крок 2
Всі добре змішати. Крок 3
готуємо шоколадно-горіховий бісквіт: яйця (3 шт.) збити з цукром в пишну піну, додати коньяк. Збити. Додати рослинне масло. Ще раз збити. Крок 4
В окремій ємності з'єднати борошно, розпушувач, ванілін, какао. Все добре змішати, просіяти. Додати подрібнені горіхи. Змішати яєчну суміш і борошняну акуратно лопаткою. Крок 5
Квадратну форму 26х26 см застелити пекарської папером, промазати рослинним маслом, якщо папір без просочення. Виливаємо в підготовлену форму шоколадне тісто. Крок 6
кремом, поверх основного шоколадного тесту, малюємо грати або будь-який інший візерунок. Я малювала за допомогою кулінарного шприца. Крок 7
Ставимо в заздалегідь розігріту до 180 ° C духовку на 35 хв. Готовність шоколадного бісквіта перевіряємо дерев'яною паличкою. Якщо вона суха, пиріг готовий. Крок 8
Присипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо консервованою вишнею і листочками м'яти. Крок 9
СМАЧНОГО !!!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!