Сирний пудинг з родзинками

& laquo; Аліса, це пудинг! Пудинг, це Аліса! & Raquo; & Ndash; так пропонує англійський класик знайомитися з новими стравами. Це гідний представник свого роду, можете сміливо уявити його дітям. Повірте, ви не почуєте від них: & laquo; Понесіть пудинг … & raquo;

Інгредієнти

  • 400 г сиру
  • 1/4 склянки молока
  • 1/4 склянки вершків
  • 1,5 ст. л. манної крупи
  • 1 яйце
  • жменю родзинок
  • 1,5 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • товчені сухарі

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Переберія і промийте родзинки. Відокремте білок від жовтка. Жовток розітріть з цукром і змішайте з молоком. Крок 2 Сир протріть через сито, додайте родзинки, жовток з молоком і цукром, манну крупу і розтоплене вершкове масло. Все ретельно перемішайте. Крок 3 Збийте білок в пишну піну, акуратно додайте в сирну масу. Викладіть її в форму, змащену маслом і посипану сухарями. Закрийте кришкою або фольгою. Форму помістіть на перевернуте догори дном блюдце у велику каструлю. Влийте холодної води так, щоб її рівень сягав середини форми. Поставте каструлю в духовку, розігріту до 200 ° С, на 40-50 хвилин. Готовий пудинг полийте прокип'яченому вершками. Корисна порада

Такі пудинги можна робити і просто на пару & ndash; в пароварці або в звичайній каструлі, встановивши всередину неї перевернуте блюдце, а вже на нього поставивши форму з пудингом і налив води. При наявності маленьких дітей варіант з електричної пароваркою з таймером здається нам ідеальним.

0/5 (0 Reviews)