У вас буде багато приводів подати це просте, але смачне блюдо. Воно може бути як самостійної їжею, наприклад, теплим салатом або вегетаріанським основною стравою, так і & nbsp; чудовим гарніром до & nbsp; рибі або баранині.
Інгредієнти
- 300 г бебі-шпинату
- 1 жменю кедрових горіхів
- 1 жменя золотистого родзинок
- 2 зуб чика часнику
- 1 маленька цибулина
- 1 ст. л. оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Обсмажте кедрові горіхи в & nbsp; сухій сковороді на середньому вогні в & nbsp; протягом 3 & nbsp; хв., постійно помішуючи, до золотистого кольору. Крок 2 Очистіть цибулю і & nbsp; часник і & nbsp; дрібно наріжте. Розігрійте сковороду з & nbsp; оливковою олією і & nbsp; обсмажте цибулю на середньому вогні до м'якості. Додайте часник і & nbsp; продовжуйте смажити ще 1 & nbsp; хв., До появи аромату. Крок 3 Покладіть в & nbsp; сковороду шпинат і & nbsp; родзинки, готуйте, помішуючи, поки листя не подвянут, 5-7 хв. Посоліть і & nbsp; поперчіть, всипте кедрові горішки і & nbsp; перемішайте блюдо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!