шпинатна Флан

Flan d & rsquo; & eacute; pinards складе чудову компанію м'яса або риби на грилі. Звичайно, найкраще готувати його зі свіжого шпинату в той сезон, коли ці повні найрізноманітніших & nbsp; вітамінів і мінералів листя ростуть в такому достатку, що не варті майже нічого. Але і взимку в замороженому вигляді шпинат теж непоганий.

& nbsp;

Інгредієнти

  • 1 кг свіжого шпинату
  • 150 г вершків жирністю 35%
  • 5 яєць
  • 30 г твердого сиру
  • щіпка тертого мускатного горіха
  • сіль, мелений чорний перець
  • вершкове масло для змазування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Промийте шпинатові листя, видаліть жорсткі стебла. Покладіть листя в сотейник з невеликою кількістю киплячої води, закрийте кришкою, готуйте 5 хв., Відкиньте на сито і сильно відіжміть. Порубати шпинат не дуже дрібно. Крок 2 У мисці змішайте підготовлений шпинат, злегка збиті яйця, збиті вершки, мускатний горіх, сіль і перець. Крок 3 Викладіть отриману масу в змащену маслом форму для запікання і поставте в розігріту до 220 ° С духовку приблизно на 30 хв. Крок 4 Щоб перевірити, чи готовий флан, періодично протикати його ножем. Коли ніж буде виходити з Флан чистим, можна виймати. За 3-5 хвилин до закінчення приготування акуратно дістаньте форму з духовки, посипте флан натертим сиром і поверніть в духовку. Подавайте гарячим. Корисна порада

Шпинатовий флан можна подавати і як закуску. У гарячому вигляді його добре полити соусом з червоного перцю або зі свіжих помідорів, а в холодному & ndash; майонезом.

0/5 (0 Reviews)