СУДАК з картоплею І Порі

Риба з картоплею & ndash; справжня домашня їжа, проста і дуже смачна. Не потрібно придумувати складних страв, судак відноситься до благородних сортів риби, потрібно дбайливо ставитися до його смаку. Досить запекти рибу з картоплею в духовці, на це потрібно зовсім небагато часу.

Інгредієнти

  • 2 обпатраних судака вагою близько 600 г
  • 6 маленьких картоплин
  • половина стебла цибулі-порею (біла і світло-зелена частини)
  • 1 лимон
  • 2 гілочки петрушки
  • 5 гілочок чебрецю
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 2-3 ст. л. тертого сиру пармезан
  • 3 ст. л. вершків жирністю 33%
  • 1 ч. л. цукру
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Розігрійте духовку до 200 ° С. Помийте картоплю щіткою, наріжте кружальцями завтовшки 1 см і покладіть в каструлю. Залийте окропом, посоліть і варіть, поки картопля не стане злегка м'яким, 5-7 хв. Крок 2

СУДАК з картоплею І Порі

Зробіть на рибі косі надрізи, посоліть і поперчіть, в черевце покладіть петрушку. Змастіть шкіру 1 ст. л. вершкового масла і помістіть рибу у велику форму для запікання. Крок 3

СУДАК з картоплею І Порі

Злийте воду з картоплі, змішайте картоплю з маслом, що залишилося. Перекладіть до риби і посипте пармезаном. Крок 4

СУДАК з картоплею І Порі

Лук-порей промийте від піску, наріжте кільцями. Змішайте порей з вершками, посоліть. Крок 5 Викладіть цибулю-порей з вершками на рибу. Поряд покладіть половинки лимона і посипте цукром. Розкладіть гілочки чебрецю. Крок 6 Поставте блюдо в духовку і запікайте 20-25 хв., До готовності риби і картоплі.

0/5 (0 Reviews)