Риба з картоплею & ndash; справжня домашня їжа, проста і дуже смачна. Не потрібно придумувати складних страв, судак відноситься до благородних сортів риби, потрібно дбайливо ставитися до його смаку. Досить запекти рибу з картоплею в духовці, на це потрібно зовсім небагато часу.
Інгредієнти
- 2 обпатраних судака вагою близько 600 г
- 6 маленьких картоплин
- половина стебла цибулі-порею (біла і світло-зелена частини)
- 1 лимон
- 2 гілочки петрушки
- 5 гілочок чебрецю
- 3 ст. л. вершкового масла
- 2-3 ст. л. тертого сиру пармезан
- 3 ст. л. вершків жирністю 33%
- 1 ч. л. цукру
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 200 ° С. Помийте картоплю щіткою, наріжте кружальцями завтовшки 1 см і покладіть в каструлю. Залийте окропом, посоліть і варіть, поки картопля не стане злегка м'яким, 5-7 хв. Крок 2
Зробіть на рибі косі надрізи, посоліть і поперчіть, в черевце покладіть петрушку. Змастіть шкіру 1 ст. л. вершкового масла і помістіть рибу у велику форму для запікання. Крок 3
Злийте воду з картоплі, змішайте картоплю з маслом, що залишилося. Перекладіть до риби і посипте пармезаном. Крок 4
Лук-порей промийте від піску, наріжте кільцями. Змішайте порей з вершками, посоліть. Крок 5 Викладіть цибулю-порей з вершками на рибу. Поряд покладіть половинки лимона і посипте цукром. Розкладіть гілочки чебрецю. Крок 6 Поставте блюдо в духовку і запікайте 20-25 хв., До готовності риби і картоплі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!